Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bude to dobrá koupi?


PauL cZ

Otázka

Zdravím jak už možná někteří z vás ví chci si koupit tento model xboxu. http://www.racomp.cz/zbozi/xbox-360-super-elite-bundle-final-fantasy-xiii/detail.aspx?p=z:172424 .

a tím na vás mám pár otázek.

některé už mě byly dozpovězeny ale zeptám se najednou na vše.

je to jasper?

jakej na tento xbox máte názor dobrej špatnej? (důvod)

pokud ho odtud někdo má tak jaké s ním máte zkušenosti.? (protože mě aji zajímá jestli ho z tohoto fora někdo má.?

a jinak ještě co říkáte celkově na tuhle limitovanou edici?.

předem díky za vaše všechny odpovědi. !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

10%falcon 90%jasper (píší že má hdmi což nemájí starší verze xboxu)

v případě že se jedná o jasper tak je to nejlepší možná kombinace (xbox-pro-jasper)

nemám ho z tohoto shopu ani nemám žadné skušenosti s tímto eshopem

příde mi trochu vysoká cena ale zase je k tomu hdd 250gb.... :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
raději nekrást hry a hrát online než doma sosat jednu za druhou a hrát ji hodinu :) pálenky online nedáš, což tuto výhodu pro mě zcela ruší. jinak mít xbox jako druhou na pitomosti co vychází na oboje a ty si tahat, to zvažuju

já mám xbox 360 no flash,no ban a flash v nejbližší době ani nezvažuji.online je proste online :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No,s přihlédnutím k tomu,že jsou v paketu mimo samotný konzole XB360 s 250GB HDD i 2 ovladače a hra,tak cena není špatná,ale pár vteřin hledání a je tu například nabídka o 3 stovky příznivější ;)

http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=96176

Ale at' ten nebo ten "obchod", osobní zkušenost nemám ani s jedním z nich :roll: Dobrou zkušenost mám naopak s tímhle internetovým obchodem,ale oproti Tvýmu linku je o 50 Kč dražší - ovšem ten padík za záruku stojí :)

http://www.playcentrum.cz/xbox-360-super-elite-250gb-final-fantasy-xiii-749701.htm

Jinak podobnou cenovkou se pyšní i konkurenční PlayStation 3 Slim (250GB), ale pokud máš zájem vyloženě o X Box 360, nemá smysl to tady zbytečně rozebírat. Takže bych být Tebou ještě chvilku pátral a pokud bys už nic lepšího nenašel,tak máš už 3 tipy ;) Hlavně,aby zakoupená mašinka šlapala podle Tvých představ a skvěle jsi se u ní bavil,to je to nejdůležitejší..

LuK4SO napsal.. "nj ale na ps3 nejdou zatím stahované hry...."

No,tak na PlayStation 3 jdou stahovaný hry a to ty z oficiálního PlayStation Store :cheesygrin: Pirátský hry samozřejmě hrát nejdou a to je jedině dobře ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Co bys chtěl slyšet? Xko vybíráš už přes měsíc, většina z těch otázek ti byla zodpovězená v nějak tvym předešlym threadu. Na to, jestli je to Japser jsi se ptal minimálně 3x. Chápu, že výběr je pro tebe důležitej, ale ted už mi to připadá, že si spíš chceš zkrátit čekání na Xko ...

Cenu si pohlídáš sám, tam nikoho, kdo má s Xkem zkušenosti nepotřebuješ. Je to Xbox jako každej jinej, akorát ve speciální edici, takže otázka je spíš Je Xbox dobrej nebo špatnej? Kdo ti na to má odpovědět, to musíš vědět sám, všechny jeho zápory i klady jsou tady na foru docela dobře popsaný. Stejně jako zkušenosti ...

Však když máš FW LT tak pálenky Online hrát můžeš, co jsem četl tak ještě nikoho s tímhle FW nezabanovali a až začnou tak hrát pouze Offline. <- Kdybych xko měl, moje volba. :)

Ale zabanovali, sám vim minimálně o pěti. Hrali před vydáním, s poškozenym stealthem ... a už se vezou, at maj LT nebo nemaj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

díky všem za odpovědi.

jinak kenny ja vím že se ptám jestli je to jasper už po 3x ale ověřuji a jak sis všiml u odpovědi "LuK4SO" napsal: 10%falcon 90%jasper (píší že má hdmi což nemájí starší verze xboxu)

v případě že se jedná o jasper tak je to nejlepší možná kombinace (xbox-pro-jasper)---

vidíš právě těch 10% falcon mě štve protože nechci udělat chybu a zahrát si pár dní a chytnout RROD nebo nějakou jinou chybu xboxu.

a k tomu spadá dotaz> na tom playcentrum http://www.playcentrum.cz/xbox-360-s...iii-749701.htm píšou že _"jedná se o spolehlivější verzi Jasper s menší spotřebou a menším zdrojem.

což by řeklo že je to jasper.._ok_

ale já se ptám jak je navrchu odkaz odkud ten xbox chci tak myslíte že je všude stejný model (jako jasper)? nebo že někdo můžou mít tento model jako falcona a někde jako jaspera?

jinak tento shop protože je v mém městě a kdyby se s xkem něco stalo tak můžu hned dát na reklamaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Už Falcony byly poměrně spolehlívé revize :) a u Jaspera ji dotáhly k tomu nejlepšímu zatím co mohly jsou téměř bezporuchové ...ale nebal bych se volit i toho falcona :) top už máš jedno jakou revizi v dnešní době vemeš .... nejporuchovější byly první verze z roku 2006 s označením CORE ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jaksi divné? Co je tam divného? Zákazníci snad dostávaj "vadné" zboží?

EDIT: CO tady? http://www.pixmania.cz/videohra-konzole-xbox-360-elite/czcz3904049_jvart.html?srcid=1930&Partenaire=srovname&CodePromo=oui&aftrack=TWpNd016c3pOakU1OzEyNzIyMDM4MDY7UGFydGVuYWlyZT1zcm92bmFtZSZDb2RlUHJvbW89b3Vp

Ale tady mě zase zaráží, že dole je napsaný Anglická verze m_00073423.jpg

K použití tohoto výrobku v České republice je třeba elektrického adaptéru. Tento je vám dodán zdarma společností Pixmania spolu s vaším výrobkem.

Co to jako je ? To dostanu nejakej adapter abych mohl hrat v Česku ne co??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu