Jirka8472 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Potřeboval bych poradit s Blue ray disky. Mam PS připojený k 3D LED TV Samsung přes HDMI kabel. Zkoušel jsem si přehrat Blue ray disk, ale ani se mi nenačetl. Nevím, kde by mohl být problém. Hry a DVD mi PS načítá zcela bez problémů. Mám staženou i poslední aktualizaci firmwaru pro PS3. Povypínal jsem v PS3 vše, o čem jsem si myslel, že by to mohlo způsobovat. Disk jsem donesl do kramů, kde jsem ho koupil a normálně se načetl na dvou přístojích od Sony. Na jedné staré plečce a novém přístroji. Nechápu to.. Máte někdo z Vás s tímto nějakou zkušenost ?? Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 No jestli máš FW 3.30, tak netuším. Načítá se ti jako v mechanice, tedy ukazuje je logo BD, nebo vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka8472 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Čau, neukazuje mi to nic, jen v pravým horním rohu mi místo hodin běží, že se ti to načítá, ale jinak se mi neukaze vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jsi si jistý že má stejný region jako tvá PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka8472 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jo, dneska jsem zjistil v čem je problém, takže věc se má tak ,že na konzolích PS3 Slim nelze přehrát Blue-ray disk 3D ani jako obyčejný Blue-ray. Dneska jsem tento problém nahlasil na support PS3. Divili se tomu, ale je to tak. Na starých typech konzolí ( ne slimových ) to jde alespoň spustit jako obyčejný Blue ray disk ale na slimech to nejde. Zkoušel jsem to na jiné konzoli.Takže nebuďte tak rozčarovaní jako já až si koupíte 3D telku a nepůjde Vám spustit film ani jako obyčejné Blue ray bez 3D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Další kdo píše blue-ray!!! Je to blu-ray omg!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ^^ Konečně někdo kdo ví jak se to píše správně... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka8472 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 No jasně, ale podstata je stejná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 To ti neberu ale nevypadá to pěkně navíc je to přepis z japonštiny takže tam blue být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.