Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jenže ikdyž to odfleshne tak už je porušena záruční plomba, čili to je jedno jestli máš flash nebo ne. Musí na to přijít.Jinak jestli se vyplatí X360? Počkej na podzim a kup PS3. Na E3 zajisté ohlásí snížení ceny a pak už bude poruchový Xbox pase:) Pche, zajimalo by me o kolik by se to maximalne mohlo hnout z dnesnich cca 17000 dolu :) max o 2000... nebo vic? to by bylo prekvapive, myslim si, ze si Sony PS3 cenni moc na nejakou vyraznou slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Pche, zajimalo by me o kolik by se to maximalne mohlo hnout z dnesnich cca 17000 dolu :) max o 2000... nebo vic? to by bylo prekvapive, myslim si, ze si Sony PS3 cenni moc na nejakou vyraznou slevuPresne, taky si myslim, ze ps3 o moc dolu nepujde....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dresden Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Konzole stojí 16k a ikdyby o 2 000 tak co? I to je dobré.... Za kvalitu se platí pánové :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=7kXUbeLnP2gve druhe minute ukazuje intercooler.. a ve treti minute ho i sunda, a pak ukazuje i jeho hlasitost Panejo..... Koukam, ze ten intercooler docela dobre rve...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Konzole stojí 16k a ikdyby o 2 000 tak co? I to je dobré....Za kvalitu se platí pánové :idea: Kamo, to se ti musi nechat, je to kvalitni kousek. Ale ted uz se prosim o PS3 vyjadrujte v tomto mem topicku: http://console-forum.net/showthread.php?t=9191 Budu rad, kdyz topick navstivite a dokoncite diskuzi tam Nechci porusovat diskuzi o X360 ===================================================== DISKUZI O PS3 UZAVIRAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jak je to s tím přehříváním X360? Je to opravdu tak "žhavé" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Xbox je po delsim pouzivani dost ''teplej'' ale zatim jsem zadny problem nezaznamenal :D 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Xbox je po delsim pouzivani dost ''teplej'' ale zatim jsem zadny problem nezaznamenal :D 8) Sry ještě jedna otázka: Odkud je ten tvůj kontakt co předělává X360? Abych si udělal představu o vzdálenosti kdybych ho potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Panejo..... Koukam, ze ten intercooler docela dobre rve...:) to co tam opravdu rve je mechanika.. je treba se soustredit na to, pred tim nez spusti mechanika.. on tam i upozornuje, ze to co rve je "cd-rom"(ti amici blbi:D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 to co tam opravdu rve je mechanika.. je treba se soustredit na to, pred tim nez spusti mechanika.. on tam i upozornuje, ze to co rve je "cd-rom"(ti amici blbi:D)Ze by mi teda takhle rvala mechanika........ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hej tohle tema je asi pomalu ale jiste nuti k sebevrazde protoze si nevyberu....chci bud xko nebo ps3 :arrow: xko by bylo po prazdninach,na ps3 bych musel jeste setrit jenze po precteni tohohle topicu si asi koupim gameboye a utecu nekam do lesu.....:hide1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 nechtel jsem timto topickem nikoho znepokojit, jen jsem chtel, aby forum znalo objetivni nazory lidi na konzole a aby to i mne usnadnilo vyber mezi X360 a PS3... Myslim ze tento topick ovsem smysl ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Tak na konci roku by se mela prodavat nova edice x360 -> Elite. Nova hlavni vec oproti nynejsi verzy je 120GB hadr + nejake dalsi drobnosti.... Co myslite??? Prorazi???? :) http://gamehouse.cz/xbox-360/xbox-360-elite-4374.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 podle myho si lidi trosku priplatej za PS3, protoze /nechci urazit zaryte X360kare/ ma PSko podle me vetsi budoucnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 nechtel jsem timto topickem nikoho znepokojit, jen jsem chtel, aby forum znalo objetivni nazory lidi na konzole a aby to i mne usnadnilo vyber mezi X360 a PS3... Myslim ze tento topick ovsem smysl ma ja nejsem znepokojeny ja si nedokazu proste vybrat :)prave ze takovy topic sem potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ja nejsem znepokojeny ja si nedokazu proste vybrat :)prave ze takovy topic sem potrebovalTakhle bych ti to řekl-pokud se spokojíš s tím, že budeš aspoň chvíli do prolomení FW legál, tak doporučuju PS3, má větší budoucnost podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 elite neprorazí ten hardisk i kdyby se dalo použít těch 100 gb tak co s tim stahovat dema? to určitě ne jinak doufám že microsoft něco uděla s tou poruchovostí je to tragický kamarád už má čtvrtej xbox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 hmm tak tedkon uz vim ze do Xboxe asi nejdu. Koupim nejaky PS3 na ebayi. Nejspis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 asi pujdu do toho ps3 teda spis urcite!chvilku budu v legalite a pak snad prolomi fw...doufam teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 asi pujdu do toho ps3 teda spis urcite!chvilku budu v legalite a pak snad prolomi fw...doufam teda myslim, ze nez ps3 koupis, je pravdepodobnost, ze uz nejaky OE FW bude:) jinak se taky celkem rozhoduju jesi do toho boxe fakt pudu.. ps3 je pro me drahy spas.. tak uvidim, jesi nakonec nekoupim psp:) co se tyce 360elite.. tak je to total blbost.. moc drahe na to co ma navic oproti premium v. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 a daj se někde koupit přídavný větráky? a za kolik? Měli je v playcentru na Smícháči, asi za nějákejch..počkej, kolik to bylo ? Už nevim přesně ale něco mezi 500-800 myslim....ale momentálně to nemaj..připojíš to zezadu a odsává to vzduch z konzole....teda jen ten horkej, žádný vakuum :lol: jmenuje se to myslim "Cooling system" :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Quote: Originally Posted by LukDM a daj se někde koupit přídavný větráky? a za kolik? Treba tu http://gamehouse.cz/xbox-360/pridavn...lator-4389.php Ale vubec nevim, jestli to napaji xko nebo jestli se to musi pichnout samostatne do site...... Měli je taky v playcentru na Smícháči, asi za nějákejch..počkej, kolik to bylo ? Už nevim přesně ale něco mezi 500-800 myslim....ale momentálně to nemaj..připojíš přes USB, dáš to zezadu a odsává to vzduch z konzole....teda jen ten horkej, žádný vakuum :lol: jmenuje se to myslim "Cooling system" :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Presne, taky si myslim, ze ps3 o moc dolu nepujde.......To určitě ne.Ale já seženu PS3 za cenu okolo 13000kč.A to už se dá,ne?(X360 ELITE-očekávaná cena 14500!!!-zlodějna!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 To určitě ne.Ale já seženu PS3 za cenu okolo 13000kč.A to už se dá,ne?(X360 ELITE-očekávaná cena 14500!!!-zlodějna!) okolo 13 to je zajimava nabidka :) mozna od tebe koupim jestli budes teda prodavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 asi pujdu do toho ps3 teda spis urcite!chvilku budu v legalite a pak snad prolomi fw...doufam tedaA už vidím jak budeš stahovat z WEBU 50GB soubory...? U PS3 jedině originálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
20
8
7
5
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 5
46
črn 6
13