Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 A už vidím jak budeš stahovat z WEBU 50GB soubory...? U PS3 jedině originálky. zatim takove hry nesjou ;) maj "par" gb.. (od par mb po asi az 7gb...!ZATIM!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 A už vidím jak budeš stahovat z WEBU 50GB soubory...? U PS3 jedině originálky. Pokud vim v Anglii maji 100 MB internet za (v prepoctu) 600 kc na mesic :D :D PS: Zda se mi ze u PSP maji NELEGAL jen vyhody oproti LEGAL :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Pokud vim v Anglii maji 100 MB internet za (v prepoctu) 600 kc na mesic :D :D PS: Zda se mi ze u PSP maji NELEGAL jen vyhody oproti LEGAL :) Ano to je jediná konzolka kde to tak bohužel je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dresden Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Tak Sony snižuje cenu ps3 o 100 dolarů. Cena začne platit od 15.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 taky me to napadlo :lol: pak aby nebyl xbox360 nejprodavanejsi, kdyz ho nekdo flashne pak mu shori a on si koupi novej lol :lol: nic neschoří...přeflahováním jenom odstraníš ochraný sektory v mechanice, s přehřejváním to nemá nic společného...25% vyrobených konzolí jsou vadná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Mam svoje xko flesnuty tak ze jsem neprisel o zaruku.Pokud chces kontakt na borce co to dela tak maj icq 214601014.Jinak xbox je to nejlepsi na svete a musis to mit 8) uz si snad xbox rozebral a kouknul na ochrany plomby?něak se mi to nezda, jinak se k mechanice neda dostat než prez ochrany plomby a tím pádem je pořušit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 placku kdy ty PSka okolo 13000 budes mit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Ano to je jediná konzolka kde to tak bohužel je. A pak se nediv, ze tu, na PSP fore, kazdy pise, ze pojede nelegal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 placku kdy ty PSka okolo 13000 budes mit?Mám teď jedno za cenu 13500kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 a kde to bers?? je to se zarucakem a nema zadnyx vady??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 jo taky bych se chtel zeptat na to samy, ale jak Te znam placku, bude to zanovni kousek :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 a kde to bers?? je to se zarucakem a nema zadnyx vady???Ano je to skoro nové.Jen vybalené a otestované a se záručákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 placku budes nejaky dostavat rekneme tak v listopadu? asi moc predcasne co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 nooo tak jak tak na to koukám, PS3 se mi líbí čím dál tim víc a to i přesto že sem žádnou jinou konzoli než psp nechtěl ;) ale když sem teď zase vyděl ty některý hry :love: no až ps3 bude za 10 000,- du si pro něj :dozey: (ehm, asi se načekám co?) je to sice OT ale když tu diskusy tak pročítám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 takovy 2 roky to trvat urcite bude. Ale zase na konzolovy scene nikdy nevis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 za dva roky bude ps3 za skoro poloviční cenu, řek bych že tak další prázdniny je cena okolo deseti reálná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 placku budes nejaky dostavat rekneme tak v listopadu? asi moc predcasne co?To je předčasné.Navíc před vánocemi se lehce zvýší ceny-to víš vánoční dárky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 To je předčasné.Navíc před vánocemi se lehce zvýší ceny-to víš vánoční dárky!To mas pravdu, jsem si neuvedomil :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Láká mě XBOX 360, ale potřebuju vaší radu - vyplatí se vůbec kupovat? Četl jsem o jeho poruchovosti atd. a docela mě to odradilo. A co flash mechaniky? Je těžký? V poli X360 jsem začátečník, ale láká mě na něm ta grafika atd. Prosím o rady. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
20
8
7
5
Nejvíce příspěvků v jednom dni
črn 5
46
črn 6
13