wancek Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Mám nové PSP, měl jsem tam firemware 3.50 ale kamarad mi tam nahral 6.20 nejde to nějak snižit na starší firemware ??? Abych mohl hrat stažene hry ?? Zakladni desku nevim ale na baterce je číslo 8C.Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tuším od roku 2008, na 100 %:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ja tam měl firemware 3.5 nebo tak nějak na 100% a vážně cislo pod baterkou je to co říkam tedka na tom PSP je ten uplně nejnovější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já myslím že jsi měl 5.03, že si to pleteš ale uvidíš až ho budeš mít před sebou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Tak dobra no poddám se davu jestě se zeptam kamosky co tam měla ale to PSP je nejméně 3-4 roky stare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Ted už nesedí vůbec nic ... až se dostaneš k PSP a krabici, tak to všechno omrkni a zase napiš - v tuhle chvíli se to akorát ještě víc plete a všechno jsou to jenom dohady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Tak jsem bratrankovi vysvětlil kde co hledat tak ze pod baterkou je cislo 8C a na krabici je pismeno G takže jsem typoval trochu no tak šlo by to přez tu pandoru ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ne, v tom případě máš smůlu, chytil jsi základní desku TA-88v3, v tom případě se pandora použít nedá a jediná šance je ChickHEN + 5.03 GEN-C, ale to funguje jenom na PSP s firmwarem do 5.03, ty máš vyšší, takže ani tohle nemůžeš použít. Budeš muset kupovat UMDčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wancek Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Hmm super no tak ze nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wancek
Mám nové PSP, měl jsem tam firemware 3.50 ale kamarad mi tam nahral 6.20 nejde to nějak snižit na starší firemware ??? Abych mohl hrat stažene hry ?? Zakladni desku nevim ale na baterce je číslo 8C.Díky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts