2k8 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Mám takovej problém plánuju přestoupit z xboxu na ps3, ale xbox si taky nechám. :D Problém je v tom, že chci PS3 FAT a né SLIM, poněvadž FAT je designově hezčí a taky má 4 usb atd..... Chtěl bych pomoct, kde nějaký ještě seženu, skoro všude je jen SLIM. S pozdravem 2k8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BERGY_21 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Já jsem před týdnem viděl v pražské prodejně Globus, že FAT mají. Nicméně za 11 600,- Kč ..... někde se holt zastavil čas :) Ale třeba v JRC ho stále ještě mají skladem za normální cenu 7 800.- Kč http://www.jrc.cz/index.php?a=2&id=28097 Jinak na 4x USB se těšíš marně, tyhle Fatka už mají jen 2x USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Poslední FATky maj jen 2 USB :). To už je lepší Slim s rozbočovačem, jako to mám já. Ale pokud jsi "maniak", a máš konzoli furt puštěnou, je lepší FAT, protože se tolik nezahřívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 4USBčka má jen 60tka ne ? jinak moje šedina se poměrně hřeje...nicméně mít to furt puštěný tomu nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 PEchi: Jasně, nevadí to, ale když máš stísněný prostor, a k tomu konzoli imrvére zapnutou, může se usmažit :). Slim se poměrně hřeje, a zvláštní je, že praská :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janvlk Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Tady ho máš za 5990 na originálkách je nový http://originalky.cz/store/goods-20748-sony-playstation-3-80gb.html. ještě tady to máš přes heureku tak se mrkni: http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=ps3+80Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jo, mit fatku pustenou porad, to musi bejt radost. Spotreba je priblizne 2x vyssi nez u slimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 2k8 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Kluci vážím si vašich pomocí a když by měl ještě někdo nějaký tipy tak prosím napište. S pozdravem 2k8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Jo, s tou spotřebou máš pravdu bratře :D. Jestli ti nevadí trochu vyšší spotřeba a teplota (u Slimu), záleží už jen a pouze na tvym vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 Kup si Slim a já ti ho vyměním za můj Fat ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
2k8
Mám takovej problém plánuju přestoupit z xboxu na ps3, ale xbox si taky nechám. :D
Problém je v tom, že chci PS3 FAT a né SLIM, poněvadž FAT je designově hezčí a taky má 4 usb atd.....
Chtěl bych pomoct, kde nějaký ještě seženu, skoro všude je jen SLIM. S pozdravem 2k8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.