milousek73 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Tak jsem se náhodou včera cestou stavil v Tescu ve Frýdku -Místku a byly tam k mání hry za 49Kč !!! Virtua tennis 3,World snooker 2007 a Footbal manager 2007. Sice né novinky,ale nekupte to za ty peníze.Jo a paměťové karty 64MB za 25Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 tvl tak to mě ty hry výjdou levněji než prázdné DVD xD ...... pokud to tam ještě je a budu tam mít cestu tak se do Tesca mrknu , teda pokud to nebylo jen ve FM xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 to je docela extrem ja si jednou koupil Ratcheta gladiatora za 100 v hypernove jeste na ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 na PS3 tam něco neměli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 V tescu se vyplatí určitě čekovat hry - mají tam celkem často přesně takový slevy... žádná novinka, ale potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jako v nějakým tom elektro oddělení ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 no mezi rohlikama to asi nebude:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 no mezi rohlikama to asi nebude:cheesygrin: :D :D :D já to spíš myslel jestli u vás tam neni třeba zvlášť nějakej regál s hrama na Xbox a PS3, protože nic takovýho u nás neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ono to je v kazdem meste jinak podle vedeni, ty si to tam osefuji podle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ja zase narazil v Datartu na "vyprodej" xboxu... V Brne v Avionu maj ELITE za 4990 a ja dneska koupil ve Vankovce Arcade 512 za 4080. Takze spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Nevíte, jak je to s Tescem v Brně? Nejlépe v Kr. Poli? Jsou tam taky hry na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Nevíte, jak je to s Tescem v Brně? Nejlépe v Kr. Poli? Jsou tam taky hry na xbox? jj to by mě taky zajímalo, zítra se tam asi půjdu podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 jj to by mě taky zajímalo, zítra se tam asi půjdu podívat OK, já tam taky asi půjdu, potom prosím napiš do topicu, jestli tam něco mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ok ale bude to zhruba až tak v 6 večer tak jestli to neni moc pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milousek73 Odesláno Duben 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Po Frýdku -Místku jsem jel domů přes Tesco Český Těšín a Tesco Třinec a tam žádný výprodej nebyl.Asi to bude jen lokální záležitost.Ve Frýdku dnes už měli na xbox jen Footbal manager,pár her na Wii za 79Kč a něco na PSP za 69Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iICE2 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 včera jsem koukal na hry pro xbox Tesco - Karviná, ale výprodej žádný :roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 ja jsem taky jeste na nic nenarazil v Tescu v Pardubicich :(... Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Tesco Hradec Králové ( Nonstop, Hyper, Malé) Všude mají hry za 199kč, 249kč a více.... Časem jezdím kuknout a občas když je štěstí tak tam mají dobré hry...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 tak v Brně v králově poli v Tescu žádnej výprodej taky není :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 To je nanic... Kdyby někdo věděl o nějakém v Brně, dejte mi prosím vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Karvina nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 :cheesygrin: jaj vy si myslite ze pokazde kdyz vlezete do nejakeho tesca, tak ze tam budou zaplavy her za 50kč? to je napr. 2x za rok, kdyz se to neproda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 u nas maji v jednom tescu ty hry za 150,- a v druhem za 50,- xD jinak se to opravdu vyplatí kdyz nemate flash sice to nejsou buhvujake novinky ale coz za 50kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iICE2 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Havířov - Tesco jen PC hry za 89,- starší asi.. Jinak na Xbox nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Havířov - Tesco jen PC hry za 89,- starší asi..Jinak na Xbox nic :D Když jsem byl naposled v Havířově (o víkendu) tak tam bylo dost levných her na xbox od 99,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.