luklkluk Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 stavava se mi ze kdyz vlozim do dska flashkertu tak se mi neobjeví neznate nejaky fiiigl aby se mi to nestavalo:!::!::!::!: :wohow::wohow::wohow::wohow: :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: :):):):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Zkus to tam strkat spravnou stranou :D :D :D :D :D :D Jinak to zkus delat opatrne a peclive, nebo si porid jinou kartu - muze to byt i spatnym zpracovanim (ne kazda je na chlup stejna, nektera je zmackla k sobe vic, nektera ne... rika se tomu TOLERANCE + -) Zkus podlozit papirkem ... zlepsis dotyk kontaktu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 diik za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luklkluk Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dfakt to funguje dat pod kartu papirek:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luklkluk
stavava se mi ze kdyz vlozim do dska flashkertu tak se mi neobjeví neznate nejaky fiiigl aby se mi to nestavalo:!::!::!::!: :wohow::wohow::wohow::wohow: :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: :):):):)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts