defuckto69 Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2007 husty xmb, akorat sem se zarazil u memory, vypada to trochu jak Memdry, ale na prvni pohled sem tam cet memrdy :D to west, diky, +300... Citovat
west-- Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2007 me se ten font libi, ale je mi jasny, ze se nemusi libit kazdymu... to se ale da lehce zmenit btw memrdy? :lol: ...to hodim spis az do pristiho theme :D Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2007 Citovat [;174423']me se ten font libi' date=' ale je mi jasny, ze se nemusi libit kazdymu... to se ale da lehce zmenitbtw memrdy? :lol: ...to hodim spis az do pristiho theme :D[/quote'] velice prekny font, muzu ho hodit na forums.qj.net? nebo to tam hodis sam? samozrejme pod tvym nickem ;) Citovat
PeterCent Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2007 hodně povedený...vyzkouším až bude ! Citovat
defuckto69 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2007 Citovat [;174423']me se ten font libi' date=' ale je mi jasny, ze se nemusi libit kazdymu... to se ale da lehce zmenitbtw memrdy? :lol: ...to hodim spis az do pristiho theme :D[/quote'] sem se smal jak sem to cet :lol: tu tecku na wallpu si tam dal schvalne co? :) jinak font sem si tam dal taky svuj, tenhle mi nak nefungoval.. :) Citovat
WoKo_O Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2007 me se to tema celkem libi..asi si ho taky nekdy dam do psp..ale ted mam jedno husty s evolve...jinak good work.. prispevek cislo:400..:D Citovat
defuckto69 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2007 to west: tady mas to memdry(memrdy:lol:) Citovat
west-- Odesláno Červenec 22, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2007 termix napsal: velice prekny font, muzu ho hodit na forums.qj.net? nebo to tam hodis sam? samozrejme pod tvym nickem ;) hmm.. moc jsem te nepochopil, ale klido ho tam hod, ja tam stejne nejsem reglej, ten font jsem nekonvertoval ja a je myslim stejne z nejakyho theme ktery jsem stahnul na qj.net foru... tak nevim jestli to ma vubec smysl opravdu jsi mel na mysli font? defuckto69 napsal: sem se smal jak sem to cet :lol: tu tecku na wallpu si tam dal schvalne co? :)jinak font sem si tam dal taky svuj, tenhle mi nak nefungoval.. :) jakou tecku :) ? ja o zadny nevim ...snad to neni chybka :? jo a s tim fontem mas pravdu... mel bych asi upozornit, ze ten font nepodporuje cesky znaky sice se to ve firmwareu psp neprojevi, ale pri prohlizeni webovych stranek pres psp nepocitejte s 'ě š č ř ž ý á í é.. atd' 2 defuckto69: k obrazku... si me predbeh :D ...ale vypada to moooc hezky :) Citovat
Antabelus Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2007 To je super že už je down! Hned to jdu zkusit, fakt se mi to líbí, jen mě sere ten tect napravo toho obrázku... :( Citovat
xpe Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2007 Ja vim mozna blba otazka, ale kde je tam baterka ? Citovat
west-- Odesláno Červenec 24, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2007 vpravo dole... mrkni na prvni stranku ...1. obrazek plne nabity psp; 2.obrazek dve carky ;) Citovat
DJSmajlo Odesláno Červenec 25, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2007 Škoda že nemám bílý PSPčko :) tohle téma by se na něm vyjímalo !!! :) PS:Peace west][ dneska sem u tebe jak na koni :) Citovat
Sock of Chuck Norris Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2007 Hele kam se do PSP dava to Theme ja si nevim rady Citovat
Mr Crazy Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2007 dostanu to do 351 nebo 352 M33 i bez vykonvertovanyho topmenu? Ja jsem ho zkousel konvertovat podle myschoovo navodu a vzdycky mi vyjede nejakych strasne moc malych souboru misto jednoho malyho /kdyz uz na konci dam extract/ EDIT: nedostanu, i jsem to vykonvertoval a kdyz to tam dam tak se PSP sekne a nic, nemohl by mi to nekdo vykonvertovat? Moc tohle XMB chci, dikes Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Lidi mam s tim problem..stahl sem si to,dal do PSP ale kdyz sem to zapl,tak text u nekterych ikon vubec neni..hlavne v settings,tam neni vubec nic..Pak u nejakych veci v game a u network... Citovat
Lukan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Kenny Suprianni napsal: Lidi mam s tim problem..stahl sem si to,dal do PSP ale kdyz sem to zapl,tak text u nekterych ikon vubec neni..hlavne v settings,tam neni vubec nic..Pak u nejakych veci v game a u network... CF 3.40 oe-a asi mas ne :D. Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 3.03oe-c...... Citovat
Lukan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Kenny Suprianni napsal: 3.03oe-c...... lol ty Ikony sou na CF 3.40 oe-a tak to asi bude tim :D:D Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Takze musim dat na 3.40OE-A ??? Citovat
Lukan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Kenny Suprianni napsal: Takze musim dat na 3.40OE-A ??? Jo dej si tam 3.40 oe-a ale pak budes muset tam znova hodit ty ikony 8) Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Udelam si zalohu celeho resource...to muzu,ne? Citovat
Lukan Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Kenny Suprianni napsal: Udelam si zalohu celeho resource...to muzu,ne? Bejt tebou udelal bych si zalohu cele flash0 :!: :cheesygrin: Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2007 Tak sem hodil na 3.40OE-A a stejne tam ten text neni... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.