naushika Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 ahoj chci se zeptat koupil jsem Just Cause 2 Limited Edition z UK a je tam kod pro extra obsah ja mam ale US ucet a ten kod mi samozrejme nefunguje chci se zeptat jestli je mozne zalozit si novy UK ucet a novy profil v PS ten kod pouzit pod tim UK uctem a stahnout obsah pak se prihlasit zpatky pod svuj US ucet a bude tam ten obsah ve hre???? vite jak to myslim ne diiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Musíš si založit UK (případně by měl stačit jakýkoliv EU účet) a tam zadat kód. DLC by ti pak mělo jít na všech účtech v PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 naushika Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 parada funguje to skvele diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
naushika
ahoj chci se zeptat koupil jsem Just Cause 2 Limited Edition z UK a je tam kod pro extra obsah
ja mam ale US ucet a ten kod mi samozrejme nefunguje
chci se zeptat jestli je mozne zalozit si novy UK ucet a novy profil v PS
ten kod pouzit pod tim UK uctem a stahnout obsah
pak se prihlasit zpatky pod svuj US ucet a bude tam ten obsah ve hre???? vite jak to myslim ne
diiky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts