Galaxy Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Protoze dost lidi ma problem s instalaci custom firmwaru pres SnowBreeze (i PwnAgetool) s tim, ze jim iTunes vyhodi jednu z chybovych hlaskek 1600, 1601, 1602, 1603, 1604, rozhodl jsem se sepsat navod, jak to fixnout. Program se jmenuje iReb (jen na win) a opravi tento error. Navod: 1. Stahneme iReb zde (http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow) 2. V PC spustime iTunes a iPhone / iTouch vlozime do DFU modu. 3. Kdyz iTunes rekne, ze iPhone je v servisnim modu, vypnete iTunes a spustte iReb. 4. Jednoduse vyberte svoji iHracku a pockejte par vterin, nez obrazovka zbela / zcervena. 5. Spustte iTunes a pomoci Shift + Restore udelejte restore. 6. Vyberte vas CFW a hotovo! ... navod jen prelozen. Nevyzkousel jsem, protoze me to zadnou chybovou hlasku nevyhodilo. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 je to funkční potvrzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fila Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 funguje to i na error 3001?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Nevim, a co to zkusit? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 zdravím mám docela problém.. pořád mi to háže error 1600.. udělám všechno podle návodu jenže jak píšete jenom kliknout na svuj iPhone a počkat než tam naskoci bíla obrazovka.. tak mi žádná nenaskočí a restore pak dál pořád nefunguje.. nevíte co s tim? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červen 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 Mas iPhona ve skrytem DFU modu (servisnim), a ne v tom normalnim (s iTunes logem a baterkou)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2010 jojo v tom servisnim nic neni videt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 je to v pytli po 2. už mi to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 u mě problém vyřešil iOS4 s RedSn0w funguje jailbreak uplně v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Udělal jsem všechno přesně podle návodu, vše proběhlo v pořádku, načetla mi bíla obrazovka a asi pod 5minutách co to pořad bíle svítilo vyskočil znovu error 1601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.