Quicksilver Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 WDC WD2500BEKT hdd 250GB SATA2-3Gbps 2.5" 7200rpm 16MB (řada Scorpio Black) 100MB/s Becha to na Xbox360 v pohode ? Nekde jsem cetl ze zahranicniho fora,ze stim ma nekdo problem. Tak se ptam,jestli ho mam koupit ??? Jestli to Xko zvladne.Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Je podporovanej, takže by měl fungovat, teda přes USB určitě ... http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/consoles-homebrew/2713-xbox-360-250gb-hard-drive-security-sector-download-hddss-bin-hddss_250gb-bin.html. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 O tomhle vim.Jen nevim jak se disk chova potom v Xku.Jestlim stim nejsou nejake problemy.Jsem cetl o nejakem vypadku pri instalaci hry ,nebo tak neco.Tak,jestli diky 7200 otackam a 16 mb pameti neni vetsi odber na ktery Xbox neni pripraven ? Tak jsem to myslel.Jestli by nebylo lepsi pouzit WD2500BEVT Scorpio Blue. (pomalejsi verzi) Treba tohle : Hej thx pro průvodce, ale já se začíná problémů. Z nějakého podivného důvodu nemohu nainstalovat hry na 250gigabajt disku. Předtím, než jsem byl schopen, ale chvíle, kdy jsem začal zkoušet poslední zbytek všechno šlo kopce dolů. Z nějakého podivného důvodu, když jsem nahrát hru přes disk trvá věky se dostat na nakládku obrazovce, můj bratr a můj GC náhodně show 0 a jsem schopen nainstalovat hry nyní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dvbman Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Pokud se nepletu, mám něco takovýho uvnitř - v HDD krabičce - X360ka a v poho. Teda nevím, jestli to není BLUE místo BLACK. V každém případě se ale ten HDD musí speciálně pře-FLASHnout - před použitím v X360ku. Ale podle mne to seženeš skoro za pořizovací cenu už hotové..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Duben 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Nekouknul by ses ? :-) Uz jsem mel tu moznost : Flashnout 500GB disk - Scorpio Blue. fungovalo to v pohode,pak jsem to zas dal na zpet.Preci jen je kravina pouzivat 500GB na Xbox360 misto 60tky. Jinak me i zajima proc Scorpio Blue ma 106MB/s a black 100MB/s ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Edit: Tak uz se na disk ani ptat nemusim ... budu zrejme za chvili bez prace ( I kdyz vedeni rika ,ze s nama jeste pocita ...) Tak jsem aspon si zasnil,ze jsem mohl mit v Xku vetsi disk.Necham si tam pekne 60tku + 16 GB USB flasku a zivot jde dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jenom taková technická, pokud mám BEVS 250GB, flashnu si ho tak aby to makalo v x-ku. Můžu ho připojit USBčkem tak, abych na něj mohl instalovat?? Prostě jde připojit přes rámeček, nebo potřebuju přes ten XBOX konektor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Jenom taková technická, pokud mám BEVS 250GB, flashnu si ho tak aby to makalo v x-ku. Můžu ho připojit USBčkem tak, abych na něj mohl instalovat?? Prostě jde připojit přes rámeček, nebo potřebuju přes ten XBOX konektor? http://console-forum.net/showthread.php?t=43846 .. Stačí klasickej rámeček s normálním USB kabelem, podle toho návodu co jsem postoval nahoře to uděláš a potom ho budeš moct používat jako plnohodnotný HDD - to znamená instalovat hry, ukládat savy, profily ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 To je supr. S flashem není vůbec problém. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 a jak to je s konverzema z xka 1 ty potrebujou k ulozeni save hdd jde to teda taky pres to usb ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Emulátor se musí uložit na HDD , ale hra na HDD nainstalovat nejde . Savy samozřejmě ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
WDC WD2500BEKT hdd 250GB SATA2-3Gbps 2.5" 7200rpm 16MB (řada Scorpio Black) 100MB/s
Becha to na Xbox360 v pohode ? Nekde jsem cetl ze zahranicniho fora,ze stim ma nekdo problem.
Tak se ptam,jestli ho mam koupit ??? Jestli to Xko zvladne.Diky za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.