Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

WD2500BEKT hdd 250GB - Pujde ?


Quicksilver

Otázka

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

O tomhle vim.Jen nevim jak se disk chova potom v Xku.Jestlim stim nejsou nejake problemy.Jsem cetl o nejakem vypadku pri instalaci hry ,nebo tak neco.Tak,jestli diky 7200 otackam a 16 mb pameti neni vetsi odber na ktery Xbox neni pripraven ? Tak jsem to myslel.Jestli by nebylo lepsi pouzit WD2500BEVT Scorpio Blue. (pomalejsi verzi)

Treba tohle :

Hej thx pro průvodce, ale já se začíná problémů. Z nějakého podivného důvodu nemohu nainstalovat hry na 250gigabajt disku. Předtím, než jsem byl schopen, ale chvíle, kdy jsem začal zkoušet poslední zbytek všechno šlo kopce dolů. Z nějakého podivného důvodu, když jsem nahrát hru přes disk trvá věky se dostat na nakládku obrazovce, můj bratr a můj GC náhodně show 0 a jsem schopen nainstalovat hry nyní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pokud se nepletu, mám něco takovýho uvnitř - v HDD krabičce - X360ka a v poho. Teda nevím, jestli to není BLUE místo BLACK. V každém případě se ale ten HDD musí speciálně pře-FLASHnout - před použitím v X360ku.

Ale podle mne to seženeš skoro za pořizovací cenu už hotové..... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Jenom taková technická, pokud mám BEVS 250GB, flashnu si ho tak aby to makalo v x-ku. Můžu ho připojit USBčkem tak, abych na něj mohl instalovat?? Prostě jde připojit přes rámeček, nebo potřebuju přes ten XBOX konektor?

http://console-forum.net/showthread.php?t=43846 .. Stačí klasickej rámeček s normálním USB kabelem, podle toho návodu co jsem postoval nahoře to uděláš a potom ho budeš moct používat jako plnohodnotný HDD - to znamená instalovat hry, ukládat savy, profily ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu