Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Zde diskutujte o různých věcech o PS3, pokud Vám něco není jasné- otvírám diskuzi. VYŘEŠENO V TOMTO TOPICKU: -PS3 lze připojit na klasickou 4:3 TV pomocí AV kabelu -Na eBayi se dá spolehlivě nakupovat (osobní zkušenost) -Hry na CRT televizích běží normálně, jen nedosahují větších rozlišení -Hry jsou region free, takže vůbec nezáleží na tom, kde je kupovaná, filmy jsou podle regionu - tzn. na evropských verzích např. nejdou americké filmy a naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Takže jedna otázka-zkoušel někdo hrát PS3 na normální televizi? slyšel jsem, že je nutnost hrát na HD / Full HD televizi. Jde PS3 připojit k normální TV klasickým dodávaným kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 no jasne ze de muze to bejt i 4:3 CRT a propojis to AV kablem jen to musi myslimpodporovat HDCP jinak si myslm ze je toto upe zbytecny thread Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ....... myslm ze je toto upe zbytecny thread Pokud bude nahazovat nova temata, tak proc ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Nvm, zda se mi ze je to dobry topick pro informovanost lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jak je to když budu mít ps3 z ameriky a tady se třeba v tescu koupim hru bude mi fungovat? Jinak s tou tv je to jedno viděl sem video a tam to připojoval na takovou malou televizi a nevypadala že je nejnověší takže asi stačí AV kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Myslim ze sony nerozlisuje regiony u her, jen u filmu. Co myslite ostatni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jak je to když budu mít ps3 z ameriky a tady se třeba v tescu koupim hru bude mi fungovat?Jinak s tou tv je to jedno viděl sem video a tam to připojoval na takovou malou televizi a nevypadala že je nejnověší takže asi stačí AV kabel Je to jak u PSP ;) Na hry zadne omezeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jak je to když budu mít ps3 z ameriky a tady se třeba v tescu koupim hru bude mi fungovat?Jinak s tou tv je to jedno viděl sem video a tam to připojoval na takovou malou televizi a nevypadala že je nejnověší takže asi stačí AV kabel ty shanis PS3 z ameriky? Na kolik tam vyjde? Pokud teda jen neuvazujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ty shanis PS3 z ameriky? Na kolik tam vyjde? Pokud teda jen neuvazujes...Ted jsem se koukal a pohybuje se to mezi 300-400 dolacu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Prepocitavam dobre na cca 6000-8000 Kc? To mi prijde jako skvela cena... Kam jsi koukal? Na Ebay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 pocitej spis 450 ale kurs dolaru jen tka nezvedne je to výhodný a láká mě to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 prosim vas kdyz jsem na Ebay u nejakyho zbozi, kde zjistim aktualni cenu? EDIT: Vim kde ji najdu kdyz to zbozi jde koupit ihned za nejakou cenu, ale nevim dke je cena na kterou se prihazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Prepocitavam dobre na cca 6000-8000 Kc? To mi prijde jako skvela cena... Kam jsi koukal? Na Ebay?Jojo, na eBay:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 mas s eBay nejaky zkusenosti? Je to spolehlivy? Kolik cca stoji doprava? a jak se zrizuje ucet na paypal? muzu to s ridit s Visa kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Prave, ze pres eBay jsem nikdy nenakupoval, ale znamej si tam objednaval nejakou blbost..... Poptam se a doplnim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 OK, poptej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ja na ebay nakupuju docela casto :) ...a rad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ja na ebay nakupuju docela casto :) ...a rad :D dooky a nechceš mi helpnout už sem tady psal topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 dooky napis sem pls nejakej navod jak nakupovat nebo jak si zridit ucet pres paypal. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Lidi, na gamehouse ctu u PS3: Požadavky: Televizor podporující HDTV.... Je to nutnost nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 dooky napis sem pls nejakej navod jak nakupovat nebo jak si zridit ucet pres paypal. Dik :google:.com skusto takova neznama a uzitecna stranka nebo tam napises paypal.com a vyjde ti tenhle uzitecnej navod http://vydelky.blog.cz/0611/paypal-com-jak-se-registrovat-a-zalozit-si-ucet-navod :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Diky for narliza. Kouknete sem: http://cgi.ebay.de/Sony-Playstation-3-PS3-60GB-wie-neu-SW-1-81_W0QQitemZ200123463799QQihZ010QQcategoryZ117564QQrdZ1QQcmdZViewItem co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Lidi, na gamehouse ctu u PS3: Požadavky: Televizor podporující HDTV....Je to nutnost nebo ne? Není to nutnost.Jen neuvidíš hry v rozlišení 720p a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 takze to v podstate je nutnost kdyz se to tak veme to si pak muzes rovnou koupi X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.