dresden Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Psp: proč jako X360? Pokud nemáš HDTV, tak ti ani na Xboxu nepojede rozlišení 720p atd. PS3 je naprosto stejná, prostě si nevychutnáš ty nejmenší detaily, protože to na té malé TV nevynikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puflik Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Zdary lidi ja mám na ps3 firmware 1,81, ale potřeboval bych vědět jak se ukládaj dvd do ps3 jestli musím mít lepší firmware nebo ne? dík :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puflik Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 Sháním nejnovějši firmware nějaká pomoc pleas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puflik Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 mám doma zatím normální telku a na tom to není to pravé a nastavit to jde v display setings tam si mužeš vybrat jestli na normální telku nebo na HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barakoas Odesláno Červenec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2007 nejnovejsi firmware muzes budto updatovat rovnou pres kozoli, pokud ji mas pripojenou k netu.. a nebo si ho stahni z oficialnich stranek.. tady: http://uk.playstation.com/ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Playman Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Potrebuji Radu zkuseneho mam staly problem a to s netem!!! :( date mi vase info o presnem zapojeni??? muj mail bukolik@seznam.cz predem vam vsem diky za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Modem -- Router -- PC a PS3 Co ti nejde? Mas router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 uvazuji o koupi PS3...hledal jsem ceny PS3 a nasel jsem tam PS3+40GBHDD > 11 000kc <<<>>> PS3+60GB HDD >>> 14 000 kc (docela rozdil ne?) jaka je normalni cena? jak je to s regiony? mel bych si koupit PS3 s oznacenim EUR ? (asi jo XD) Mel bych si koupit s 60GB nebo 40GB? Jo a jeste >>> u 40 GB verze je napsano ze "pozaduje televizor" a u 60 GB verze je napsano ze potrebuje "Televizor podporující HDTV" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 60GB verze: podpora ps2 her, 4x USB, ctecka karet 40GB verze: nepodporuje ps2 hry, 2x usb(rozbocovac funguje ale stejne to nevyuziju) ale to uz tu je popsany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zabrdam Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli jdou hry z USA či Kanady na Evropské verzi PS3. Omlouvám se jestli se to už řešilo ale nějak sem to nenašel. :bash:Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Zdravímchtěl bych se zeptat jestli jdou hry z USA či Kanady na Evropské verzi PS3. Omlouvám se jestli se to už řešilo ale nějak sem to nenašel. :bash:Děkuji za odpověd Hry jsou region-free, takze pujdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek362 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Jo ja to videl u kamose sice to neni takova kvalita ale ujde to prijdes akorat o nejake vetsi detaily ale dle meho nazoru je to pomalu jedno xD Takže jedna otázka-zkoušel někdo hrát PS3 na normální televizi? slyšel jsem, že je nutnost hrát na HD / Full HD televizi. Jde PS3 připojit k normální TV klasickým dodávaným kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza4 Odesláno Únor 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2008 zdravím,je tady někdo kdo na svých PS3 paří po netu?jestli jo potřeboval bych s něčím poradit,kdyžtak se mi ozvi na icq - 341-657-734 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 Jak je to když budu mít ps3 z ameriky a tady se třeba v tescu koupim hru bude mi fungovat?Jinak s tou tv je to jedno viděl sem video a tam to připojoval na takovou malou televizi a nevypadala že je nejnověší takže asi stačí AV kabel Podle me to nepujde protoze v USA maji NTSC a u na s je PAL.Aspon u x360 to tak je. a U PS2 to taky neslo hrat na plejade hry s USA. ale treba uz to PS3 nezorlisuje.NEVIM:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@vid Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2008 ale HD je pouze jedno :) ... hry jedou vsechny na vsech konzolich, problemy jsou s BD filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šťastný Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Přesně tak, mám šest her z USA a všehny jedou perfektně, nemusíš mít strach a je to ve stejné kvalitě jak EU. PS3 původně 60 GB, nyní 250 GB - maximální spokojenost Samsung LE32M81 HD Ready Frag FX, Playstation EYE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Tak mam od vcerejska taky PS3. Sice zatim hraju na CRT TV, ale nevadi mi to. Kdyz to srovnam s grafikou na mym sest let starym kompu. je to fakt o necem jinym. Snad jen ty internetovy stranky jsou v tomhle rozliseni malinko necitelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Hele lidi, vsimli jste si, ze ikdyz je PS3 vyple (ne uplne-sviti cervena dioda) a poslechte si ho u tech vydechu, tak tam neco susti? Me prijde jako by bezel porad nejaky ventilator...Ma to taky nekdo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Duben 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 Nepozoroval jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 čau,chci si koupit ps3 60GB v Japonsku,na kolik by mi to asi vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Nevim jak v japonsku, ale na Hong Kongskym ebayi te to vyjde asi na 13k aktualizovano "vyreseno v tomto topicku" na 1. strane marek_2080: pouzivej edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 jo, já myslel kolik by to stálo tam prostě v normálním obchodě s elektronikou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Květen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 jo, já myslel kolik by to stálo tam prostě v normálním obchodě s elektronikou...tak s tim bohuzel nemuzu slouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
finfin Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Takže jedna otázka-zkoušel někdo hrát PS3 na normální televizi? slyšel jsem, že je nutnost hrát na HD / Full HD televizi. Jde PS3 připojit k normální TV klasickým dodávaným kabelem? ANO na klasickou televizi jde hrát s dodavaným kabelem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 vojta: urcite to vbude levnejsi nez tady to vim na 100% ale nedokazu odhadnout kolik , jestli tam pojedes dal bych ti radu at koupis bilou ps3 pac tu tady jen tak nikdo nema a nebudou na ni videt skarbance a otisky apod ,ale je to jen rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.