For_est-5 Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Akční third-person střílečka Gears of War, která přinesla do tohoto žánru propracované kooperační hraní i fungující systém krytí, je odjakživa výhradně doménou Xboxu360. Známý analytik Michael Pachter ze společnosti Wedbush Morgan ovšem tipuje, že budoucnost Gears of War by se mohla odehrát i na PlayStation 3. Pokud tedy Microsoft ještě o hodně více nepřeplatí Epic Games za to, aby opět nové díly vycházely pouze na jejich konzoli, jako to udělal v případě prvních tří dílů. Ano, chápete to správně - Gears of War 3 už má Microsoft zaplacené, a tak na jinou platformu nezavítá. Mimochodem už dříve se Pachter vyjádřil v tom smyslu, že dělání Gears exkluzivně na jedinou platformu byla chyba. Třetí díl této série má zakončit aktuální příběhovou trilogii. Ovšem už nyní je jasné, že nepůjde o poslední díl a ve čtyřce se rozvine nová příběhová linka. Právě díky velkému úspěchu si už může Epic diktovat podmínky a chtít mnohonásobně více peněz za exkluzivitu. A zároveň si to podle Pachtera vývojáři uvědomili a do budoucna už podobné exkluzivní smlouvy s novými hrami uzavírat nebudou. Jinak řečeno - všichni přeci chtějí vydělávat peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Myslím, že nechci GoW na PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 bude se plést zkratka GoW s GoW (gears of war vs god of war) .. zavládne chaos :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 medvidek - To bych ani tak neřešil, plést se to bude, ale něco se vymyslí (třeba GOW bude God of War, a gow Gears of War :)). I ty názvy jsou podobné. Ale osobně to docela uvítám, neměl jsem nikdy možnost si to pořádně ohmatat, ale co jsem viděl, vypadá to dobře. Naproti tomu se bojim, aby se to dobře přeportovalo. Přeci jen, kollikrát je port horší než absence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raydeeen Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Hrál jsem jedničku na PC a bavila mě celkem dost.. GoW série mě v budoucnu přesvědčí koupit si i X360 a tuto trojici originálek.. Takže bych byl určite pro port, ale pokud nebudou všechny díly tak se nemusí ani snažit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdawe2008 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 No jen kvůli této gamesce, bych si ten Xbox pořídil :D První díl jsem zapařil na PC a bylo to super ... takže bych okusil i ty zbylé dva díly ;) Je to škoda, že to nevydaj na PS3 ... určitě by na tom vydělali víc ;) Zkusit jim napsat, ať vydaj celou trilogii na PS3 ... lidi by si to určo pořídili ;) ale to asi neklapne :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 kdo ví jak by dopadla konverze. kup si xbox a máš po starostech. já mám obě konzoly a teď mi už žádná hra neunikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Hrál jsem první dva díly a je to dobrá hra. Tak trošku jsem doufal, že vydají už ten třetí díl na PS3, protože mám Xko už jen na GH IV a nemám ani ovladač. Ale asi to nějak překousnu... Snad ta nová série Gears of War her (pokud nějaká bude) bude stejně dobrá jako ta první, i když bych ocenil, kdyby Epic Games přidali něco málo na délce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.