Kapr Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 cau...koukal jsem na videa na gametrailers.com..na AC2..a jsou tam nejaky DLC k AC 2..nejaky 2....tak jsem to zkouzknul..a nechal bejt...a ted kdyz sem hral..tak koukam ze jsou i v PC verzi...ale WTF:D kde teda jako AC 2 skoncila?kdyz tohle maj bejt DLC?vubec teda nechapu pribeh.....muze mi nekdo vysvetlit jak to je s tema DLC nebo tak? EDIT:tak jak tak koukam tak konec je na youtube nejakej jinej:Dtak to nechapu..to jako PC verze bude pokracovat po tech DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 na pc verzi je desne otravna protipiratska ochrana to je fakt vopruz ze te to nekdy odpoji z netu tak i ze hry jinak na konsolich best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 na pc verzi je desne otravna protipiratska ochrana to je fakt vopruz ze te to nekdy odpoji z netu tak i ze hryjinak na konsolich best no uz je to crackly:D..ale o to mi nejde..de mi o ten pribeh...kdybych nekoukal na ty videa..vubec bych nevedel ze je to nejaky DLC...kde teda pribeh konci???ja to vubec nepochopil...nebo spis nepostrech ze je konec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Konec je jakmile jsi v římě dole v té tajné komnatě a mluví k tobě ta mimozemšťanka :D a pak se probereš z Animusu protože vás vypátrala konkurenční společnost nakopeš jim zadky odjedete jinam a pak až se znovu napojíš už jen mužeš prochazet městem plnit vedlejsi mise a krátit si tak čas než vyjde další díl Assassin's Creed: Bloodlines ve kterém pude Eziuv příběh pokračovat a bude tam konečně i Multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.