Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassins Creed 2 pc verze i s DLC???

Recommended Posts

Odesláno

cau...koukal jsem na videa na gametrailers.com..na AC2..a jsou tam nejaky DLC k AC 2..nejaky 2....tak jsem to zkouzknul..a nechal bejt...a ted kdyz sem hral..tak koukam ze jsou i v PC verzi...ale WTF:D kde teda jako AC 2 skoncila?kdyz tohle maj bejt DLC?vubec teda nechapu pribeh.....muze mi nekdo vysvetlit jak to je s tema DLC nebo tak?

EDIT:tak jak tak koukam tak konec je na youtube nejakej jinej:Dtak to nechapu..to jako PC verze bude

pokracovat po tech DLC?

Odesláno
na pc verzi je desne otravna protipiratska ochrana to je fakt vopruz ze te to nekdy odpoji z netu tak i ze hry

jinak na konsolich best

no uz je to crackly:D..ale o to mi nejde..de mi o ten pribeh...kdybych nekoukal na ty videa..vubec bych nevedel ze je to nejaky DLC...kde teda pribeh konci???ja to vubec nepochopil...nebo spis nepostrech ze je konec.....

• 2 weeks later...
Odesláno

Konec je jakmile jsi v římě dole v té tajné komnatě a mluví k tobě ta mimozemšťanka :D a pak se probereš z Animusu protože vás vypátrala konkurenční společnost nakopeš jim zadky odjedete jinam a pak až se znovu napojíš už jen mužeš prochazet městem plnit vedlejsi mise a krátit si tak čas než vyjde další díl Assassin's Creed: Bloodlines ve kterém pude Eziuv příběh pokračovat a bude tam konečně i Multiplayer

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu