Jakub Ries Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 hele stahnete si rhythm 7.1..je to hombrew pro PSP a je to uplne nejlepsi hudebni program na PSP*tohle je podle me srac*a!! Bobo: hele jeslti mas rad fruity tak si stahni ten rhythm ...je to dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 hele stahnete si rhythm 7.1..je to hombrew pro PSP a je to uplne nejlepsi hudebni program na PSP*tohle je podle me srac*a!!Bobo: hele jeslti mas rad fruity tak si stahni ten rhythm ...je to dobry jo dik za tip ... uz to taham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 VIDEO TUTORIALY NA VSETKY VECI!! -> http://www.youtube.com/user/funxer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOLi Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 de stahovat i jiny typy beatu?? uz sem zkousel par songu :lol: ale zatim nijak prevratny.. snad se to casem poda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Neda se tam nejak nacist mp3? Nebo ji nejak upravit aby to ten program precetl? To si musim sehnat kabely nebo mikrofon abych tam nahral pisnicku co chci zmixovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twixix Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 celkom dobre len neviete v ktorej "banke" su skrece? ako tu: alebo niekde ich upnut thx :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucaso666 Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 jo dik za tip ... uz to taham odkud si stahnul ten RHYTM 7.1 ??:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 odkud si stahnul ten RHYTM 7.1 ??:roll: no vetsinou staci napsat to co hledas do googlu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 hele nevíte někdo jak tam nastavit ty skreče a nějakou tu hudbu jak pozadí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QCLucas Odesláno Březen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 Program je v pohodě, má hodně omezené možnosti ale na blbnutí super. Ví někdo z vás kam na psp nahrát vlastní zvuky? Chci si vytvořit vlastní banky... a v jakém formátu .wav .midi .mp3 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Zadnou hudbu na pozadi nepotrebujes vzdyt tam je fura super samplu tak si to vysampluj omg. Scretche si naloadni ( Load from UMD) (ikdyz je to iso). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Johnson Odesláno Srpen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2008 Ja to pařil... ze začatku mě to bavilo ale potom jsem to musel smazat jak uz me to nebavilo,no možna to bylo kvuli tomu ze jsem to moc neumel.:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drifterx Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 n ja nevim myslimsi že rhythm je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 DOWNLOAD přes rapid http://rapidshare.com/files/148613845/traxklavesy.rar NÁVOD http://www.youtube.com/watch?v=AwjWR-3UT6E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonsten Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Pls jak se jmenuje ta banka se scratchema nemuzu ji vubec najit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 já tu hru pprostě nechápu přijde mi to jako blbost = NEDOPRUČUJU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 Jenom proto, že ti to nesedlo to neznamená, že ta hra je blbost. Lepší hudební editory jsou vždycky těžší na pochopení a musíš se do toho dostat a hlavně mít trpělivost. Já jsem ještě neměl čas se touto hrou víc zabývat, ale z té chvilky co sem jí hrál mě celkem bavila. Ale vím, že takovéto programy (ty lepší, což se u této hry na PSP se dá říct) jako třeba Reason na PC taky dají zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 prosim vas..:D:D:D:D trapny dotaz :D:D nevite jak spustit to "nahravani"??:D:D klikam tam furt jak kkt a nic :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 prosim vas..:d:d:d:d trapny dotaz :d:dnevite jak spustit to "nahravani"??:d:d klikam tam furt jak kkt a nic :d:d pŘidrŽ select:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Zdarec nedavno jsem si tuhle hru stahnul a taky se v ni moc nevyznam xD uz jsem neco malo udelal ale nakej navod by se urcite nasel treba jestli b pozadi sla pustit pisnicka nebo proste neco.... je to vcelku pro me neprehledny ale myslim ze je to super program kdz se v nem nekdo nauci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Traxxpad je fakt upe pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 vyzerá to ako hra ktorá ma bude bvaviť :D len tak som kukol youtube...toto je zaujímavé: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 jen bych se chtel zeptat ty skrece co ma na tom videjiku.Jak se menuje ten bank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jak si tam muzu dat acapellu do toho tracku pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.