fricky Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Sprovoznil to už niekto, alebo kedy bude najbližšie fix? Nakoľko som fanúšik Marveláckych postáv, rád by som si to zahral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Popravde, zatim jsem to nezkousel, ale pri pohledu na AKAIO forum se neobjevila zadna hlaska o nefunkcnosti, takze to asi povali... (obcas je dobre uvest, jakou kartu pouzivas :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard.vokoun Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Na DSi Acekard 2i v pohode beha. viz link: http://www.romulation.net/NDS/4853_-_Iron_Man_2_%28E%29%28SweeTnDs%29.rar.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 no ja som ten neštastník so zlou Acekard, funguje mi len oficial frimware 4.07 .. ale na romulation som čítal že patch má prísť každú chvílu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Tak to te potesim... :D :D Verze FW pro tvou kartu je SPECIAL ACEKARD 4.22 - nevim, jestli ti IRONMAN2 pojede... AKAIO zatim s nicim nevyrukovalo, ale az to prijde, urcite se o tom tady dozvis... (bude to narocnejsi, jelikoz AKAIO se soustredi na funkcnost na vsech Acekardech (krome klonu) - verze pro tvou "bad batch" kartu bude muset fungovat i na ostatnich kartach. Dost pochybuju o tom, ze by se AKAIO vydalo cestou, kterou sel tym Acekardu, tj. vydal tuhle specialni verzi SPECIALNE pro BAD BATCH karty, a dost varuje pri pouzivani toho systemu na dalsich AK2.1 i AK2i -> pro ty tu je fungujici 4.21) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawer64 Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Trochu OT ale ... zdá se mi to nebo je to holý fakt, že na Ak2 (i) nikdy nic nejde a vždycky sou s ní problémy ? já mám R4i a jedou my všechny pecky i všechen HB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 to Penth: dík moc, teraz si ma potešil totálne :D ale nejak to moju situáciu nemení, hry čo mi nešli mi nejdú naďalej (Sonic and Sega All Stars Racing, Iron Man 2, AC 2..) a vôbec celé to vypadá ako po starom :D takže si budem musieť počkať na Patch .. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Dawer64 asi mas pravdu...tiez mam R4i a facha mi momentalne VSETKO :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 na AKAIO 1.6 RC2 beží tiež všetko, len ja mám ten problém, že AKAIO nerozbehnem, nakoľko mám kartu zo zlej várky .. ale toto je dosti OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Duben 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 jedine co ti odporucim je objednat novy acekard, na 0shipping zone maju teraz akciu za 14.85 dolara a dokopy das aj s tracking number mozno do 18 dolarov, co je skoro zadarmo....tym padom nebudes mat problemy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Duben 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2010 hmm .. z dx alebo ndscards ju kúpim za 11 dolárov bez poštovného ;) ale mne zatiaľ táto karta postačí, novú si kúpim keď nebudem už mať čo hrať .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.