J-REK Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 V prubehu roku si urcite koupim Wii, preci jen - je to REVOLUCE a koukat na to jak se rodinka mlati...!!! A na konci roku, podle toho jestlime zaujmou, si mozna koupim X360 nebo PS3, grafika je sexy a SEX JEDE!!! Ale jo to taaak ukrutne drahy ze si to asi rozmyslim(PS3 a X360, Wii je relativne levne) Wii je pro hromadu lidí,ps3 je pro zaryté hráčské jedince...hrajem všichní...na ps3 bych hrál jen já a brácha... ...co mas za gamesy...krom WII SPORTS :) mám je v podpisu,ale napíšu ti to:Wii Play,Wii Sports a Zeldu Citovat
Brento Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 V prubehu roku si urcite koupim Wii, preci jen - je to REVOLUCE a koukat na to jak se rodinka mlati...!!! A na konci roku, podle toho jestlime zaujmou, si mozna koupim X360 nebo PS3, grafika je sexy a SEX JEDE!!! Ale jo to taaak ukrutne drahy ze si to asi rozmyslim(PS3 a X360, Wii je relativne levne) Wii je pro hromadu lidí,ps3 je pro zaryté hráčské jedince...hrajem všichní...na ps3 bych hrál jen já a brácha... ...co mas za gamesy...krom WII SPORTS :) mám je v podpisu,ale napíšu ti to:Wii Play,Wii Sports a Zeldu A co rodinka? Mlati se!? Nedovedu si predstavit jak muj 100kilovy otec hraje golf na Wii... Jinak ktera hra je podle tebe nej. Citovat
placek Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 Taky něco napíšu,jelikož mám všechny next-gen konzole současnosti.(X 360,PS3 a Wii) Já se nejvíce přikláním na stranu(ač nerad) X 360tky.A to z jednoho prostého důvodu a to:nejvetší výběr solidních HER!(Gears of War,Kameo,Oblivion,Burnout,GROW a Viva Piňata) Na Wii je výborná jen Zelda a na PS3 jen Resistance:Fall of Man.Zbytek nestojí za řeč.Můj názor. Citovat
san andreas Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 placku prodavas wii? Citovat
cejdap Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 Ja si počkam na PS4. To bude bomba :) a ja zas na PS5 bude mit virtualni realitu a to bude bomba :) jinak wii neni zas tak spatny :) jeste jsem na nem nehral ale muze to byt zabava :) jinak PS3 je klasika a sel bych do ni hned Citovat
placek Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 Měl jsem 2 kusy a ty jsem prodal za 6999kč.Další už nemám.Ale možná seženu-kdyby byl zájem. Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 Ja bych mel zajem o XBOX360 jak jsi psal na andrewsm... :-) Prej v lednu budes mit. Citovat
placek Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 Ja bych mel zajem o XBOX360 jak jsi psal na andrewsm... :-) Prej v lednu budes mit. Snad něco bude. Citovat
J-REK Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 V prubehu roku si urcite koupim Wii, preci jen - je to REVOLUCE a koukat na to jak se rodinka mlati...!!! A na konci roku, podle toho jestlime zaujmou, si mozna koupim X360 nebo PS3, grafika je sexy a SEX JEDE!!! Ale jo to taaak ukrutne drahy ze si to asi rozmyslim(PS3 a X360, Wii je relativne levne) Wii je pro hromadu lidí,ps3 je pro zaryté hráčské jedince...hrajem všichní...na ps3 bych hrál jen já a brácha... ...co mas za gamesy...krom WII SPORTS :) mám je v podpisu,ale napíšu ti to:Wii Play,Wii Sports a Zeldu A co rodinka? Mlati se!? Nedovedu si predstavit jak muj 100kilovy otec hraje golf na Wii... Jinak ktera hra je podle tebe nej. asi box protože se u něj nejvíc nadřu...a je to docela záběr jak cip:-)jinak hraju vše:-) Citovat
SmatrFop Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Já nejsem ani pro ps3 ani pro Wii only X.BOX 360 Citovat
Electropunker Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Chci se jen zeptat, vim, ze je mozna brzo, ale nevite nekdo jestli se uz pripravuje nejakej "cip" pro PS3, premyslim o nem, ale jen pokud bude cip :-) Citovat
BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 Chci se jen zeptat, vim, ze je mozna brzo, ale nevite nekdo jestli se uz pripravuje nejakej "cip" pro PS3, premyslim o nem, ale jen pokud bude cip :-) Už jsem viděl na fórech o warez (zatím en českých) sekce pro PS3 hry. A předpokládám, že na PS3 něco jako chip (nebo jiný druh upgrade) bude. Ale nechal bych se ještě překvapit ;) Citovat
bobo Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2006 hej placku tys rikal ze mas vsechny konzole soucasnosti ... a mas ceny ? neco bych mozna poresil :) Citovat
placek Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 Ceny? Nemám kamennou prodejnu ani stálý ceník.Prostě prodávám to co se mi zrovna dostane do rukou.A jelikož mám dost kontaktů,tak stále mám nějaké zboží.(nebo ho dokážu sehnat)Asi tak. Citovat
epatrik Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 Ceny? Nemám kamennou prodejnu ani stálý ceník.Prostě prodávám to co se mi zrovna dostane do rukou.A jelikož mám dost kontaktů,tak stále mám nějaké zboží.(nebo ho dokážu sehnat)Asi tak. Měl bych zájem o Nintendo Wii. Můžete ho sehnat? Citovat
bobo Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 presne tak nejak jsem to myslel ... za kolik bys prodal wii nebo ps3 ? Citovat
popikos Odesláno Leden 2, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2007 presne tak nejak jsem to myslel ... za kolik bys prodal wii nebo ps3 ? Lol, v Japonsku se na PS3 stojej (spis staly) fronty nekolik dnu a vy si myslite, ze vam ted nekdo proda neco co je jen trochu podobne PS3?? Jinak ja mam Xbox 360 a sem naprosto spokojenej - spousta kvalitnich her a jeste vic se jich pripravuje. Nevidim jediny duvod ke koupi PS3 (nedostupnost, predrazena, malo her, ...), Wii je samozrejme lakave diky ovladaci, ale hry jsou opravdu seredne (ikdyz grafika neni vse, of course)... Citovat
placek Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Ceny? Nemám kamennou prodejnu ani stálý ceník.Prostě prodávám to co se mi zrovna dostane do rukou.A jelikož mám dost kontaktů,tak stále mám nějaké zboží.(nebo ho dokážu sehnat)Asi tak. Měl bych zájem o Nintendo Wii. Můžete ho sehnat? OK.A jakou máte cenovou představu.Nebo spíše cenový strop? Citovat
placek Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 presne tak nejak jsem to myslel ... za kolik bys prodal wii nebo ps3 ? Lol, v Japonsku se na PS3 stojej (spis staly) fronty nekolik dnu a vy si myslite, ze vam ted nekdo proda neco co je jen trochu podobne PS3?? Jinak ja mam Xbox 360 a sem naprosto spokojenej - spousta kvalitnich her a jeste vic se jich pripravuje. Nevidim jediny duvod ke koupi PS3 (nedostupnost, predrazena, malo her, ...), Wii je samozrejme lakave diky ovladaci, ale hry jsou opravdu seredne (ikdyz grafika neni vse, of course)... PS3 zatím neprodávám.Jeden kus mám pouze na testy. A řeknu Vám ,že to ani nemá cenu si ho kupovat do podzimu.Nejsou na to kvalitní hry! Citovat
epatrik Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 Ceny? Nemám kamennou prodejnu ani stálý ceník.Prostě prodávám to co se mi zrovna dostane do rukou.A jelikož mám dost kontaktů,tak stále mám nějaké zboží.(nebo ho dokážu sehnat)Asi tak. Měl bych zájem o Nintendo Wii. Můžete ho sehnat? OK.A jakou máte cenovou představu.Nebo spíše cenový strop? Tak 7500,- Citovat
placek Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 7500kč .To je cena i na webových shopech.Hm..tak to se dá sehnat.Před Vánocemi jsem měl 2 kusy v této ceně.(lepší 6999kč).Ozvu se sem nebo do SZ. Citovat
epatrik Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2007 7500kč .To je cena i na webových shopech.Hm..tak to se dá sehnat.Před Vánocemi jsem měl 2 kusy v této ceně.(lepší 6999kč).Ozvu se sem nebo do SZ. Kdyby ste ho sehnal bylo by to skvěle. V obchodech je všude vyprodaný. Citovat
MartanCJ Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Asi všechny teď naštvu, ale nenávidim PS (ale mám rád PSP) jak 1 tak 2 a celý SONY. Nikdy mě nezaujalo vždy mě zaujal XBOX (normal) a když přišla nová generace konzolí tak mě nejvíce zaujalo Wii. PS3 mě nijak nezaujal. Prostě nový výkon a nic víc. Jinak ňáká ta kompabilita je mi u prd... Naopak Wii přineslo do světa zábavy něco nového a to mě láká. Takže jedině Wii. Citovat
Satharoth Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 Zdielam Tvoj nazor o sony...a PSP mam taktiez rad. Lisime sa len v tom, ze ja som si vybral Xbox360, to je v mojich ociach najlepsi next-gen Citovat
xmarsx Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2007 jako ma proti Sony nic nemam Sony PS 1 i 2 jsou skveli byli nejlepsi na trhu a vychazelo pro ne nejvic her, pak mam Sony taky rad za to ze udelala skvelej a hlavne vykonej HandHeld - PSP, ale z "Next - Gen" konzoli me taky nejvic zaujalo Wii mozna jeste v kombinaci s X360 takze si myslim ze Sony tentokrat se svoji PS3 pohori teda aspon do te doby nez zacnout delat opravdu poradny NextGen hry P.S.:Cekam az heknou Wii pro nas bezny uzivatele moznym zpusobem a jdu do Nii :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.