Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Seknuti xboxu


Brian77

Otázka

Cau, v posledni dobe se mi xbox seka u her FIFA 10 a Forza 3...zvlast u hry FIFA 10 kdy po skonceni zapasu v manazerskem modu se mi hra sekne na stejnem miste. Nestava se mi to u jedinneho savu hry ale jiz u jinych...divne mi prijde to ze FIFU jsem mel i s forzou ulozenou na HDD hned po vypaleni hry a FIFA bezela bez problemu z HDD pres 50 hodin hrani. FIFA se seka i kdyz ji vymazu z HDD a jedu z dvd. Forza 3 se mi zase seka u nahrani jekekoli trati ve volnem modu, takze to neni sezoni save. Nevite nekdo co to muze byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Občas se Xko sekne, ale jestli je to tak často jak ty popisuješ, tak je něco špatně. Mechanikou to bejt nemůže, poškozenou hrou taky ne. Já bych to reklamoval, zkontrolujou ti to, dostal bys nový Xko nebo při nejmenšim novou zákadní desku a měl bys po starostech, takhle se akorát budeš bát jestli ti to klene ... A nebo ještě počkej, vyzkoušej jiný hry, nech to uklidnit a rozhodneš se pozdějc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak jsem zousel a kdyz mi jede forza 3 ciste jen z DVD tak zadna chyba...vse jede, nainstaluju na HDD a nejde zapnout volna jizda (sekne se). Ale FIFA se mi u nekterych zapasu v Manazerskem Modu stale seka po dohrani zapasu... U te forzy bych rekl ze klidne jde o HDD ale s tou fifou teda nevim...ostatni hry zatim zadne znamky nejevi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no tak forza 3 uz jede uplne v pohode ale co me ted zarazilo nejvice tak to je FIFA....najednou mi sly zahrat 2 zapasy bez problemu a ted zase se mi dalsi zapas seka po dohrani zapasu (zobrazeni hrace zapasu). Ale co je divnejsi tak ze po nekterem seknuti se mi splni achievement ktery jsem nikdy nemohl splnit. A to treba nahrani video na xbox live, nikdy jsem nebyl prihlasen na xbox live. Vyplnilo se vice achievementu, cca 10. Vic to priblizit asi nejde. Nevite nekdo co by s tim mohlo byt? Nepotkal se s tim nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu