Jozev Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Nazdarek lidi hodne se tu pise o tech displeych na psp 2000 a 3000 ze jedno je lepsi nez druhe a tak. Mam ale dotaz mel jsem 3000 a displey myslim ze byl ok zadny problem jsem nepozoroval. Ted mam 2000 a ten displey je dle me horsi prave ty duchy jak kritizujete na 3000 mam ja na 2000. Chci se zeptat jestli na ty novejsi 2000 se davaly novejsi displeye jako na 3000??? Fak je to videt celkem dost a docela to rozciluje a jeste se chci zeptat jestli kdyz tam vymenim displey za starsi tak bude vse ok nebo s tim souvisi i zakladni deska? Jo psp mam 2004 se zakladni deskou TA-088 proste ta co nejde flashnout. Vsem diky za nazory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 displeje se dávaly do všech 2000 stejný a do 3000 zase jiný, tzn že displej z 3000 ti v 2000 a naopak fungovat nebude (potřebuje jiný ovladače ktery to psp prostě nemá), pokud si tedy chceš koupit novej displej je jedno esi bude z psp se základní deskou ta-085v1 nebo ta-088v3, nefungoval by ti kdybys tam dal displej z psp 3000, pokud vytáhneš displej z jakykoliv 2000 bude uplně stejnej jako všechny ostatní z jinejch 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 To je ale opravdu zvlastni jak vsichni rikaji ze 3000 ma duchy a co vsechno a ja mel 3000 asi mesic a zadne duchy jsem nepozoroval ale ted mam 2000 a ty duchy jsou fakt desny :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Mam psp fat a ty duchy taky fakt hruza,v jakekoliv hře,fifa se skoro ani neda hrat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 A Jak to resis? ja mel i fatko a tam to bylo ok nic jsem nepozoroval fakt nejhorsi displey ted mam tu 2000 tak ja nevim cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 No jak to řeším?Nijak,nenapadá mě způsob jak to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Zaruka se na to asi uplatnit neda ze? Mam ho totiz jeste vzaruce... No ale je to fakt divne ze to dela kdyz tyo displeye maji byt v poradku a jedinny ktery to ma delat je 3000... Chtelo by to radu od nekoho zkuseneho jestli nekdo nevi?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Podle mě je to hardwarová chyba,nic stím neuděláme a záruku ti asi neuznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Takze myslis ze i kdybych vymenil display tak to bude delat? nebo by to mohlo byt ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 No kdybys to vyměnil za display který nedělá duchy,tak by to mělo být ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Tak ja to asi nejak zkusim vykoumat protoze je to fakt des :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 záruku by ti snad měli uznat, přecijenom je to něco jinýho než prasklej displej, pokud máš záruku, šel bych na záruku ale pak musíš počítat s tím že ti nahoděj ofw 6.20 a pokud máš desku ta-088v3 tak se ti zavírá cesta k ISOhrám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak to zkusim pres tu zaruku ale jestli mi tam nahodi 6,02 tak je nakopu do prd.... Ja chci vymenit displey nic jineho na desku nechci aby mi sahali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Pokud to daš na záruku, tak ti psp poputuje do ofic servisu a tam s nahráním novýho fw můžeš 100% počítat. Radsi bych to na tvým místě vzal za někým, kdo tomu rozumí, aby ti poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Ok na zaruku to nedam nemam potvrzeny zarucak a nemam uctenkku chlapek co mi to prodaval to dostal jako dar od nejakeho chlapka a uctenka uz neni :( Neva a komu myslis ze bych to mel dat? Ja kdyz budu mit novy display tak si to vymenim sam. Ja spis myslel jestli to neni nekde v nastaveni i kdyz to asi ne no jen tak jsem se chtel proste poptat jak je to mozne ze vsichni kritizuji 3000 i kdyz ja ho mel v poho a naopak 2000 chvali a ja ho mam na oser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 Chybka se stane. Hele, třeba jak tady všichni říkaj, ze FAT ma horší display než slim... No Ja mam oboje a na FATu uplne hladkej obraz a u slimka mi to dělá v xmb menu asi 3 miniaturní čárky, skoro neviditelný, ale kdyz se na to pořádně zaměříš, je to videt. FAT mi to nedělá. Kámoš ma slim a ma to podstatně horší, při hraní to ale taky není videt. No pokud máš někde poblíž nějakej shop s konzolema, kde dělaj servis, tak bych to zašel ukázat jim, proste aby ti řekli, jestli to je v pohode, nebo jestli to je vadný. Abys třeba zbytečně nevyhodil peníze za novej display. Me to žádný duchy nedělá, takze nemuzu posoudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Jj moc diky ja mel taky fat a display uplne supr jak me to zacne srat tak tohle zahodim a kupuji znovu fatko jelikoz ted jsem neci daval na kartu a vubec mi to nejde na slimu spustit a to vim ze na fatku mi to behalo. jediny co je slim lepsi je snad skype ale to stejne moc nevyuziji takze je to pase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.