dessperadoss Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 ahoj potřebuju pomoct s psp.stáhl jsem si jih. africkou repbuliku mistrovství světa a když to zapnu v psp tak se mi objeví upně šedá obrazovka a musim vyndat baterku :cry::cry: Citovat
0 Kinder Master King Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Může to být firmwarem. Zkus stáhnout jinou verzi tý hry. Citovat
0 dessperadoss Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 hm tak hrou to nebude je to asi firmwarem. já mám 5.50 GEN-D3 NEVÍTE JAKEJ SI MÁM STÁHNOUT Citovat
0 Sreepeo Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Novější zatím není, zkus jinou verzi hry;-) Citovat
0 Sreepeo Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Konkrétně tuto hru jsem nezkoušel, ale nejnovější hry požadují firmware 6.20 --> což je v podstatě custom firmware 5.50 GEN-D3, ale třeba máš špatně vytvořenou verzi ISO hry, zkus stáhnout jinou třeba tady www.gamestorrents.com, ale nevím jestli tam je, nedíval jsem se, povětšinou tam bývá vše:) Citovat
0 dessperadoss Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2010 Tam sem to prave stahoval :d :d :d :d :d Citovat
Otázka
dessperadoss
ahoj potřebuju pomoct s psp.stáhl jsem si jih. africkou repbuliku mistrovství světa a když to zapnu v psp tak se mi objeví upně šedá obrazovka a musim vyndat baterku :cry::cry:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.