rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Prosím udělal jsem PB ale HW-ckem a potrebuju to dat zpatky na normalni baterii=není to muj PSP prosím pomoc :////// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Stačí ten kontakt zpátky spojit jak byl, třeba kapkou cínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 a hele kde sezenu cin ?? nebo kde se nacházi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Koupis v železarství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 ?? Ty vytváříš PB (odhaduju že dle návodu) a nevíš co je cín kterej je součástí mikropájky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 já to nedelal pájkou :D já jsem to delal necim jinym :D paratkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 a můžu pouzít bronz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 nebo kousek ze šroubku ? :P nebo alobal ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Tlačítko EDiT ti nic neříká viď? :P Šroubek nebo bronz by mohl jít taky, ale alobal asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 jj sorry mohl by si mi stim zítra pomoct ?? prosím :/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 No nevím s čím, co potřebuješ už víš a teď už jen zbejvá si to ručně opravit. :) Nejideálnější je si sehnat tu mikropájku a cín, ten kontakt si zcínovat aby to bylo propojený a to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 hmm tak zitra ti napisu ok ?? co a jak ok ?? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 jako s tím šroubkem nevím protože teplota kterou by si musel vytvořit by musela byt hodně vysoká.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 rom@n kup si prostě cín... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Stačio by mu dejme tomu 1000stupňů to je bod kdy se taví železo a u šroubku asi mín to bude určitě nějaká slitina a ne kvalitní železná surovina :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prott Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Podle návodů na YT stačí grafit z tuhy ("dokreslit" si spoj). .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 dáš odkaz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 ale já to nedelal tim zpusobem vedle ty 19 ale tim zpusobem jak je ta nožička :/// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 http://www.youtube.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 ale to nepujde kdyz jsem to delal tím návodem jak je ta nožička (hard= a to jde jen tou mikropájkou a tím cínem ne ????) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 a co to vyresit tak, ze tu baterku nechas jako pandoru a upravis si pametovku tak, aby zvladla bootovat i s pandorou - upravis si ipl na multiboot - budes pak moci bootovat bud do pandory nebo normalne do psp. Je to zaroven vyhoda, kdyz se ti PSP podela, tak budes uz mit pripravenou pandoru, jen podrzis napr. Rko a budes v menu Despertar de cementrio.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 a to se dělá jak ?? :P Jak udelat TEN IPL na multiboot ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rom@n Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 a jak udělám ten IPL na multiboot ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 vždyť si předtím psal že už to máš ale to je ejdno tady http://console-forum.net/showthread.php?t=11173&highlight=pandora pročti si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rom@n
Prosím udělal jsem PB ale HW-ckem a potrebuju to dat zpatky na normalni baterii=není to muj PSP prosím pomoc ://////
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.