Sukacek Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 ahoj, poraďte mi prosím s touto skvělou hrou, já se zasekl hned na začátku, asi jsem nepochopil, jak ji přesně zahrát... Hned jak je začátek BASIC a já vyjedu s první deskou nahoru, kde je potom i Checkpoint, ukáže se co vše musím udělat k dokončení levelu... ja nevím jak se dostat s plošinou zpět k ostatním.. pořád s ní jezdím jen nahoru a dolu, ale jinam nemohu. diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 No hele, nebudem si nic namlouvat, jestli jsi nepochopil ani ten začátek, tak tu hru rovnou vymaž.. promiň ale je to smutná pravda. :( Už si to nepamatuju, ale myslim že musíš udělat crush aby ses dostal dál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 musíš měnit pohled pomocí šipek,ale jak píše witeks jestli sez zasekl v tutoriálu tak to si opravdu moc nezahraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 tahle hra je tak neuveritelne komplikovana ze postup nejde ani moc napsat ... predstav si to : otocme obraz doleva , crush , vyskocme na druhou plosinku , cruch , otocit nahoru , crush atd atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 tady je video navod: http://www.youtube.com/watch?v=DKdgN9rvmM0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 ahoj, všem děkuji za reakce, návod a hlavně nakopnuti...chyba co jsem dělal byla úplně dětská, nenapadlo mě vrátit se z horního pohledu do bočního pohledu šipkou dolu.. taková školácká chyba, až se stydím...ale musím říct, že mě ta hra uplně sebrala..nic jiného na mém PSP teď nejede :). Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 lidi mam zasek potrebuju help pls je tzo v levelu dropping the ball a nemuzu se dostat na tu konecnou plosinu kde sou posledni bodiky a konec levelu (takovej ten paprsek myslim) . dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ahoj, všem děkuji za reakce, návod a hlavně nakopnuti...chyba co jsem dělal byla úplně dětská, nenapadlo mě vrátit se z horního pohledu do bočního pohledu šipkou dolu.. taková školácká chyba, až se stydím...ale musím říct, že mě ta hra uplně sebrala..nic jiného na mém PSP teď nejede :).Díky moc Tak si uprav podpis ;) Mas tam "PSP momentalne zadne :( " Tak jak to tedy je? :lol: :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 dalsi zakys hele jak mam zabit ty hady co velezaj z kamene??? pS: ten zakys prede tim sem prekonal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 crush videonavod tutorial1: http://www.youtube.com/watch?v=DKdgN9rvmM0 tutorial2: http://www.youtube.com/watch?v=NcGv-7gjl80 level1: level2: level3: level4: level5: level6: level7: level8: level9: level10: level11: level12: level13: level14: level15: level16: level17: level18: level19: level20: level21: level22: level23: level24: level25: ???????????????????????????? vic uz sem nenasel.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 uz to mam hotovy davno sem to prekonal ten zakys bez navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 no,ale on se urcite najde nekdo, komu se to bude hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.