godlike Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 mozna to tu uz bylo....ale existuje vubec nejaka verze daxtera na kterou nepotrebujete daxziso nebo podobny loader ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 stačí když máš CF a hru si převedeš z DAX do ISO nebo CSO :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 stačí když máš CF a hru si převedeš z DAX do ISO nebo CSO :| no jasny ja to mam v .cso i prevedene do dax, ale ani jedna verze nejde. Stahoval jsem to uz 2x z ruznych downloadu i kdyz velikostne podobnych a stejne jsem si nijak nepomohl:). Je teda pravda ze obe verze byly ripy. Nemuze to byt tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 A jaky mas FW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Červenec 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 A jaky mas FW ? Mam 3.30OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doommaster01 Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 slozka iso na rootu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 GAME150 tam taky mas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 godlike Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 tak jsem to vyresil dik za snahu :). Bylo to verzi (dementni ripy). Pokud ma nekdo podobny problem tak tohle funguje http://czshare.com/download_file.php?id=64893&file=d4xt3riak_msch.7z pw:myschoo ( aspon teda myslim ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 moj upload. jasnačka. np :) 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
godlike
mozna to tu uz bylo....ale
existuje vubec nejaka verze daxtera na kterou nepotrebujete daxziso nebo podobny loader ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts