Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MGS: Portable Ops

natelogan

Recommended Posts

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ja uz sem to taky rozjel pres ten hybrid devhook 2.71 a moc tu hru nechapu udelal sem prvni misi v tom vezeni a potom at si vyberu jakoukoliv dalsi misi asi ze 4 tak nevim co v ni mam delat. Nikdy sem MGS nehral tak mozna proto to nechapu

To jsme na tom stejne...Sice ji teprve stahuju ale pak zaparim.Ale paril jsem ji parkrat chvili na PS2 a nejak me neoslovila...No uvidim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja uz sem to taky rozjel pres ten hybrid devhook 2.71 a moc tu hru nechapu udelal sem prvni misi v tom vezeni a potom at si vyberu jakoukoliv dalsi misi asi ze 4 tak nevim co v ni mam delat. Nikdy sem MGS nehral tak mozna proto to nechapu

To jsme na tom stejne...Sice ji teprve stahuju ale pak zaparim.Ale paril jsem ji parkrat chvili na PS2 a nejak me neoslovila...No uvidim.

Když zmáčkneš start, tak se ti objeví mapa, ne kterej je vždycky křížek kam se musíš dostat. A když nevíš co dělat, tak prostě zavolej Campbellovi (select) a on ti poradí.
Odkaz ke komentáři

Když zmáčkneš start, tak se ti objeví mapa, ne kterej je vždycky křížek kam se musíš dostat. A když nevíš co dělat, tak prostě zavolej Campbellovi (select) a on ti poradí.

jj musim to vozkouset

Odkaz ke komentáři

jestli chceš aspon ten nůž tak se vrat do prison a vedle tý malý budovy kde si byl zavřenej je druhá stejná budova taky s celama,jedna cela je otevřená tak pod postelí můžeš vlést do tý šachty co tam je a doplazit se do vedlejší zavřený cely a tam jestli se nepletu sem ten nůž našel

Odkaz ke komentáři

jestli chceš aspon ten nůž tak se vrat do prison a vedle tý malý budovy kde si byl zavřenej je druhá stejná budova taky s celama,jedna cela je otevřená tak pod postelí můžeš vlést do tý šachty co tam je a doplazit se do vedlejší zavřený cely a tam jestli se nepletu sem ten nůž našel
Když tam rozmístíš ty špióny tak oni ti řeknou kde jsou jaký zbraně a když máš ještě ve spy unit surveyora, tak se ti předměty ukazujou na mapě.

btw Na to lámání vazu jste náhodou nepřišli?

Odkaz ke komentáři

Když tam rozmístíš ty špióny tak oni ti řeknou kde jsou jaký zbraně a když máš ještě ve spy unit surveyora, tak se ti předměty ukazujou na mapě.

btw Na to lámání vazu jste náhodou nepřišli?

Take jsem na to neprisel, skoda ze tam neni dokopani jak u GTA :lol:

Odkaz ke komentáři

Nevite co mam udelat v misi soviet patrol base?
No to je dost těžký říct, protože se do těch misí několikrát vracíš, zkus zavolat campbellovi. Jsi někde na začátku? Myslim že tam musíš zajímat nějaký vojáky.
Odkaz ke komentáři

Ako naozaj som LAMA :oops: presiel som prvu misiu vpohode potom som dal WAIT v menu a vybral som si dalsiu co mam tam robit?! Neukazuje mi tam ziaden "target" co mam robit iba mi na zaciatku daju Review z vysielacky ale fakt neviem co mam robit PLS help... :( :oops:

Odkaz ke komentáři

Už jste někdo u boje s Pythonem?

Teď jsem se vrátil z lovu hotspotů a podařilo se mi najít dost dobrý rekruty.

jo,taky tam jsem,těžký jak svin,hlavně když sem do tý bitky přišel uplně nepřipravenej bez lekárniček a jen s uspávačkou
No já taky, naběh jsem tam ještě bez Snakea s vojákem kterej měl málo zdraví. Tak jsem dal potom restart, pořádně se na něj připravil a šlo to samo. Dostal jsem ho právě uspávačkou, protože on se k tobě potom přidá.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu