Kinder Master King Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 Už jste někdo porazil Nulla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 omg ... SPOILERS zalozte si topic alebo co...psssst!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2006 njn už mlčim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 tak dnes sa zase do toho trosku pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Už jste někdo porazil Nulla?ted sem ho dal šmejda,a napoprvý :D ,zrovna když mi došli lékárny a já měl asi 2mm na ukazatelu života :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Už jste někdo porazil Nulla? Jasny, dokonce jen uspavackou 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Už jste někdo porazil Nulla? Jasny, dokonce jen uspavackou 8) tak na to sem nervy neměl,furt to vykrejval a přeci jen taková raketa se vykreje hůř :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ja si rekl, ze tohle bude prvni MGS, kdy nikoho nezabiju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Už jste někdo porazil Nulla? Jasny, dokonce jen uspavackou 8) Když ho dostaneš uspávačkou, tak se k tobě taky přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ja si rekl, ze tohle bude prvni MGS, kdy nikoho nezabiju :Dno tak tady to vypadá že je to celkem jedno jak na to jdeš,nevypadá to na žádný bonusy při sejmutí uspávačkoujinak neví někdo jak se tady láme vaz?čekal jsem že jak v normal mgs ale tady ho prostě jen omráčim a nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ja si rekl, ze tohle bude prvni MGS, kdy nikoho nezabiju :Dno tak tady to vypadá že je to celkem jedno jak na to jdeš,nevypadá to na žádný bonusy při sejmutí uspávačkoujinak neví někdo jak se tady láme vaz?čekal jsem že jak v normal mgs ale tady ho prostě jen omráčim a nic víc To s tim lámání vazu mě taky štve, nemá náhodou někdo manuál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Z hrani jsem ziskal takovy neurcity pocit, ze se tu vaz nelame vubec. Proc taky? Kdyz nekoho omracite CQC, zustane lezet hodne dlouho na to, abyste mezi tim splnili misi a jeste odtahly par vojaku do nakladaku. K zabijeni tady imho neni duvod. Tedy pokud vam nejde jen o ten pocit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ak je niekto zmäteny s pribehu: Vsetky postavy - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Metal_Gear_Solid_3_characters#FOX_unit Big Boss - http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Boss Ak tomu chapem Big Boss je Snake ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ak je niekto zmäteny s pribehu:Vsetky postavy - http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Metal_Gear_Solid_3_characters#FOX_unit Big Boss - http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Boss Ak tomu chapem Big Boss je Snake ? PSPgamer #4 - 70 strana ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jo,big boss je naked snake za kterýho hraješ tady a v mgs 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 s.w. lol ten uz som vymazal LukDM: shit som prudko inteligentny :D ale za koho hras v 1 a 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 v 1 a na začátku 2 hraješ za jeho klon,solid snakea(mimochodem v jedničce máš proti sobě ještě další klon,dá se říct tvého 'bratra'-liquid snake a ve dvojce je hlavní boss další-solidus snake,je v tom trochu bordel,doporučuju si o tom pohledat na odborných stránkách :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 jj uz som to pochopil.... Solid Snake, Liquid Snake a Solidus Snake su bratia naklonovany z bunky Naked Snake --> Big Boss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 sprááávně!!! :lol: :lol: :lol:připiš si 1 bod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 keby mi to takto ficalo aj v skole o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 mě to povídej ...kdyby tak zkoušeli z her :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Hehehe zkouseni z her... Otazka cislo jedna:Napis vsech 32jmen ze hry Tekken na PSP Otazka cislo dve: Napis kombinaci alespon 20komb :lol: Lidi ja nemuzu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 ***SPOILER NA SOUBOJ S NULLEM*** kdyz dobiji, tak se nekryje, celkem stary srik :) celkem slusne funguje mit ho zamereneho (L), a z vetsi dalky ukrokovat a v okamziku, kdy zacne nabijet mu jednu vpalit. Kdyz jses moc blizko, dela velice neprijemne utoky mecem, ale na dalku je celkem bez problemu. I tak se ale vyplati mit s sebou lekarny. ***KONEC SPOILU*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.