Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MGS: Portable Ops

natelogan

Recommended Posts

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ja si rekl, ze tohle bude prvni MGS, kdy nikoho nezabiju :D
no tak tady to vypadá že je to celkem jedno jak na to jdeš,nevypadá to na žádný bonusy při sejmutí uspávačkou

jinak neví někdo jak se tady láme vaz?čekal jsem že jak v normal mgs ale tady ho prostě jen omráčim a nic víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si rekl, ze tohle bude prvni MGS, kdy nikoho nezabiju :D
no tak tady to vypadá že je to celkem jedno jak na to jdeš,nevypadá to na žádný bonusy při sejmutí uspávačkou

jinak neví někdo jak se tady láme vaz?čekal jsem že jak v normal mgs ale tady ho prostě jen omráčim a nic víc

To s tim lámání vazu mě taky štve, nemá náhodou někdo manuál?
Odkaz ke komentáři

Z hrani jsem ziskal takovy neurcity pocit, ze se tu vaz nelame vubec. Proc taky? Kdyz nekoho omracite CQC, zustane lezet hodne dlouho na to, abyste mezi tim splnili misi a jeste odtahly par vojaku do nakladaku. K zabijeni tady imho neni duvod. Tedy pokud vam nejde jen o ten pocit :D

Odkaz ke komentáři

v 1 a na začátku 2 hraješ za jeho klon,solid snakea(mimochodem v jedničce máš proti sobě ještě další klon,dá se říct tvého 'bratra'-liquid snake a ve dvojce je hlavní boss další-solidus snake,je v tom trochu bordel,doporučuju si o tom pohledat na odborných stránkách :D )

Odkaz ke komentáři

Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)

Odkaz ke komentáři

Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)
Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.

Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou?

Odkaz ke komentáři

***SPOILER NA SOUBOJ S NULLEM***

kdyz dobiji, tak se nekryje, celkem stary srik :)

celkem slusne funguje mit ho zamereneho (L), a z vetsi dalky ukrokovat a v okamziku, kdy zacne nabijet mu jednu vpalit. Kdyz jses moc blizko, dela velice neprijemne utoky mecem, ale na dalku je celkem bez problemu. I tak se ale vyplati mit s sebou lekarny.

***KONEC SPOILU***

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu