Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MGS: Portable Ops

natelogan

Recommended Posts

Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)
Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.

Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou?

No ako hladam, nenasiel som. Mam to urobit pocas misie alebo v Manage?! Mozem uzdravit aj Snake-a alebo nie?! Fakt, no som lama. :wink: :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 159
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)
Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.

No ako hladam, nenasiel som. Mam to urobit pocas misie alebo v Manage?! Mozem uzdravit aj Snake-a alebo nie?! Fakt, no som lama. :wink: :?
Můžeš to udělat v misi i v manage. Když v manage klikneš na vojáka a pak dáš menu a use item.
Odkaz ke komentáři

Můžeš to udělat v misi i v manage. Když v manage klikneš na vojáka a pak dáš menu a use item.
Aha jasne takto to funguje. No zatial som tam mal iba na doplnenie staminy dufam ze sa tam coskoro objavi aj Health.
Odkaz ke komentáři

Prave jsem si vyzkousel stit a musim rict, ze to je ultimatni MGS zbran :D

Ne, vazne, jste s nim prakticky nezranitelni, ani na blizko vas nikdo nemuze ani riznout nozem, ani shodit na zem, za to vy jednim machnutim sejmete treba tri vojaky najednou. Schvalne jsem si zkusil vyvolam alarm a potom vsechny vojaky v cele lokaci umlatit stitem do bezvedomi...a nebyl to zadny problem 8)

Odkaz ke komentáři

moze mi niekto vyvstlit ako je to s tym ziskavanim vojakov?? mam doma AP... raz som tam chytil panaka ale ked to skusam tak uz to viac nejde... to naozaj mozem chytit iba 1. vojaka na 1 AP ?? :/ hmm
No ono si to asi ty AP pamatuje, tak na každym můžeš získat jenom jednoho vojáka.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu