shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou? No ako hladam, nenasiel som. Mam to urobit pocas misie alebo v Manage?! Mozem uzdravit aj Snake-a alebo nie?! Fakt, no som lama. :wink: :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou? No ako hladam, nenasiel som. Mam to urobit pocas misie alebo v Manage?! Mozem uzdravit aj Snake-a alebo nie?! Fakt, no som lama. :wink: :?Můžeš to udělat v misi i v manage. Když v manage klikneš na vojáka a pak dáš menu a use item. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Opat mam "lamersky" dotaz. Ako sa moze Snake liecit?! Iba ked pocas misie najdem lekarnicku?! Kedze sa mi zatial nepodarilo zistit ako tak do kazdej misie idem so zivotom ktory mi zostal z predchodzej. Skusal som urobit aj z jedneho ukradnuteho vojaka Medica (v Manage, Medical Unit) ale neviem co s nim dalej. :( ;)Když otevřeš inventář a dáš šipku směrem k lékárně tak se uzdravíš. A ty rekruti v medical unit léčí a doplňujou staminu těm který nejsou zrovna v misi.Máte nějakou taktiku na Nulla s uspávačkou? No ako hladam, nenasiel som. Mam to urobit pocas misie alebo v Manage?! Mozem uzdravit aj Snake-a alebo nie?! Fakt, no som lama. :wink: :?Můžeš to udělat v misi i v manage. Když v manage klikneš na vojáka a pak dáš menu a use item.Aha jasne takto to funguje. No zatial som tam mal iba na doplnenie staminy dufam ze sa tam coskoro objavi aj Health. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2006 Ještě k tomu podřezávání; je dost divný že když někoho chytneš, tak držíš v ruce ten nůž, k čemu by ti teda byl, když ne k podřezávání. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 k vyslýchání :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Prave jsem si vyzkousel stit a musim rict, ze to je ultimatni MGS zbran :D Ne, vazne, jste s nim prakticky nezranitelni, ani na blizko vas nikdo nemuze ani riznout nozem, ani shodit na zem, za to vy jednim machnutim sejmete treba tri vojaky najednou. Schvalne jsem si zkusil vyvolam alarm a potom vsechny vojaky v cele lokaci umlatit stitem do bezvedomi...a nebyl to zadny problem 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 tak ja som konecne ziskal tie drogy.... som gut ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 moze mi niekto vyvstlit ako je to s tym ziskavanim vojakov?? mam doma AP... raz som tam chytil panaka ale ked to skusam tak uz to viac nejde... to naozaj mozem chytit iba 1. vojaka na 1 AP ?? :/ hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 moze mi niekto vyvstlit ako je to s tym ziskavanim vojakov?? mam doma AP... raz som tam chytil panaka ale ked to skusam tak uz to viac nejde... to naozaj mozem chytit iba 1. vojaka na 1 AP ?? :/ hmmNo ono si to asi ty AP pamatuje, tak na každym můžeš získat jenom jednoho vojáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dark_one Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Tak, MGS: PO dohran. Skvela hra a monstrozne matouci a zaroven spoustu veci vysvetlujici konec. Pro fandu MGS serie boma 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 nj ja som zmenil aj SSID a nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cyner Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 nj ja som zmenil aj SSID a nic :/ si to pomatuje nejspis i mac adresu apcka.. zmen mac a bude to podle me jiz ok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 nj ja som zmenil aj SSID a nic :/ si to pomatuje nejspis i mac adresu apcka.. zmen mac a bude to podle me jiz ok.. A to jde změnit mac adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 ja v setting mac adresu wifi kluca nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2006 No tak uz aj ja som pri prvom Bossovi Pythonovi je to takze ale snad sa mi to podari... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Nevíte kde najdu toho oficíra kterýho mám vyslechnout potom co zajmou Snake po souboji s Nullem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 tam kde si bojoval s nullem je dole v takovym tom průchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 teraz som chvilu nehral, dnes to zase pustim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 Jede MGSko na FW 2.71?? spustim to přes dev hook, ale mám furt černou obrazovku a nechce mi naskočit intro nic, nevíte co s tím? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 musíš bud hybrid DH nebo 0.51 DH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 nejde, musis mat hybrid alebo DH 0.5X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 nejde, musis mat hybrid alebo DH 0.5X EDIT: už nic. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 tak dohráno,a jedem znova a tantokrát útočíme na bonusy :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 hraje tu někdo tuhle hru podruhý? četl jsem že by se měl odemknout ve druhé hře null,ale nikde sem ho mezi vojákama neviděl,neví někdo? tak už vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Prosinec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2006 chci se zeptat jestli nekdo nevi kde by se tahle hra dala koupit???diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.