Brento Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate? OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 natvrdo vypnes psp alebo stlac HOME+START Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 natvrdo vypnes psp alebo stlac HOME+STARTDIK :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate?OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Ja si spis myslim ze Syphon by se mel dost co ucit od Metal Gearu. To ovladani v syphonu mi pride dost horsi, ty modely postav jsou taky podivny a pribeh, no ani nemluvit. Jinak v MGS ovladam chozeni analogem, kameru sipkama a ostatni veci tlacitama, proste to standartni nastaveni, to je podle mne asi nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate?OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Ja si spis myslim ze Syphon by se mel dost co ucit od Metal Gearu. To ovladani v syphonu mi pride dost horsi, ty modely postav jsou taky podivny a pribeh, no ani nemluvit. Jinak v MGS ovladam chozeni analogem, kameru sipkama a ostatni veci tlacitama, proste to standartni nastaveni, to je podle mne asi nejlepsi.Asi mas pravdu :roll: Ja nikdy zadny MGS nehral, tak tohle je pro me novinka. Siphon je takovy pristupnejsi. Jo a proc mam v ty prvy misi takovou divnou pistoli? Muzu si vzit kalacha od tech uspanejch vojaku? Da se mirit jinak nez pres pohled za zbrani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 ta divná pistole je uspávačka :) ,nemůžeš si vzít toho kalacha,můžeš mířit bud automaticky L nebo first person R,a co se týče ovládání jsem naprosto spokojen.skoro uplně stejný jako v každým mgs takže pro mě pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate?OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Ja si spis myslim ze Syphon by se mel dost co ucit od Metal Gearu. To ovladani v syphonu mi pride dost horsi, ty modely postav jsou taky podivny a pribeh, no ani nemluvit. Jinak v MGS ovladam chozeni analogem, kameru sipkama a ostatni veci tlacitama, proste to standartni nastaveni, to je podle mne asi nejlepsi.Asi mas pravdu :roll: Ja nikdy zadny MGS nehral, tak tohle je pro me novinka. Siphon je takovy pristupnejsi. Jo a proc mam v ty prvy misi takovou divnou pistoli? Muzu si vzit kalacha od tech uspanejch vojaku? Da se mirit jinak nez pres pohled za zbrani?Ta uspávačka je nejužitečnější zbraň ve hře. Od těch vojáků si zbraně vzít nemůžeš, ty musíš najít v bednách. A mířit můžeš levým horním tlačítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate?OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Ja si spis myslim ze Syphon by se mel dost co ucit od Metal Gearu. To ovladani v syphonu mi pride dost horsi, ty modely postav jsou taky podivny a pribeh, no ani nemluvit. Jinak v MGS ovladam chozeni analogem, kameru sipkama a ostatni veci tlacitama, proste to standartni nastaveni, to je podle mne asi nejlepsi.Asi mas pravdu :roll: Ja nikdy zadny MGS nehral, tak tohle je pro me novinka. Siphon je takovy pristupnejsi. Jo a proc mam v ty prvy misi takovou divnou pistoli? Muzu si vzit kalacha od tech uspanejch vojaku? Da se mirit jinak nez pres pohled za zbrani?Ta uspávačka je nejužitečnější zbraň ve hře. Od těch vojáků si zbraně vzít nemůžeš, ty musíš najít v bednách. A mířit můžeš levým horním tlačítkem.Á bezva, uz se v tom lip orientuju :lol: . Kolikrat tak proklepavate ty vojaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak jsem si to konecke stahl. Hral jsem to jen chvili a nic moc :| . Oproti takovymu Siphonovi je to slaby. Nejvetsi problem je v ovladani.... ....jak to ovladate?OT: Jak se vypina ten devhook hybrid? Ja si spis myslim ze Syphon by se mel dost co ucit od Metal Gearu. To ovladani v syphonu mi pride dost horsi, ty modely postav jsou taky podivny a pribeh, no ani nemluvit. Jinak v MGS ovladam chozeni analogem, kameru sipkama a ostatni veci tlacitama, proste to standartni nastaveni, to je podle mne asi nejlepsi.Asi mas pravdu :roll: Ja nikdy zadny MGS nehral, tak tohle je pro me novinka. Siphon je takovy pristupnejsi. Jo a proc mam v ty prvy misi takovou divnou pistoli? Muzu si vzit kalacha od tech uspanejch vojaku? Da se mirit jinak nez pres pohled za zbrani?Ta uspávačka je nejužitečnější zbraň ve hře. Od těch vojáků si zbraně vzít nemůžeš, ty musíš najít v bednách. A mířit můžeš levým horním tlačítkem.Á bezva, uz se v tom lip orientuju :lol: . Kolikrat tak proklepavate ty vojaky?2x staci ich preklepat skoda ze je to takym sposobom :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll:To je normální, dabing je akorát v komixovejch scénách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll:To je normální, dabing je akorát v komixovejch scénách. Ale je to docela škoda nemylíš? :( Ten dabing by se tam hodil, je to takový tichý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll:To je normální, dabing je akorát v komixovejch scénách. Ale je to docela škoda nemylíš? :( Ten dabing by se tam hodil, je to takový tichý. njn, musí to bejt, aby ušetřili místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll:To je normální, dabing je akorát v komixovejch scénách. Ale je to docela škoda nemylíš? :( Ten dabing by se tam hodil, je to takový tichý. njn, musí to bejt, aby ušetřili místoAch Ach Kdy uz zacnou hry vychazet na 2 UMD :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2006 Ted nevim, jest-li jsem si stáhl nákou riplou verzi. Máte dabing v ingame kecání? Já tam mám jen např. SOLDIER B: a bláblá, ale nekecaj k tomu. :roll:To je normální, dabing je akorát v komixovejch scénách. Ale je to docela škoda nemylíš? :( Ten dabing by se tam hodil, je to takový tichý. njn, musí to bejt, aby ušetřili místoAch Ach Kdy uz zacnou hry vychazet na 2 UMD :PNo tak k tomu snad nedojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Takze sem si konecne stahl prez noc MGS OP, jenomze kdyz si ho jdu spustit na moji PSP fw 2.71 nejak mi nabehne jenom cerna obrazovka a nic se nedeje, co s tim?jak rozbehat? :cry: Jo,uz sem nasel ze musim mit hybrid DH nebo DH 0.51. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Podařilo se vám někomu narekrutovat Nulla? Někde jsem čet, že když to hraješ podruhý tak by jsi ho měl získat, stejně tak jako Teliko, Venus a Majora Zera bych měl získat když mám uložený savy z MGA a MGS:DGN. Ale neděje se vůbec nic! Takze sem si konecne stahl prez noc MGS OP, jenomze kdyz si ho jdu spustit na moji PSP fw 2.71 nejak mi nabehne jenom cerna obrazovka a nic se nedeje, co s tim?jak rozbehat? :cry: Podívej se o pár příspěvků zpět, už se to tady někde řešilo. Musíš totiž použít hybrid devhook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 Aha tak už jsem to vyřešil, stačilo znovu naloadovat hru a už je mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Mohli byste mi pls vysvetlit jak rozjet ten Hybrid DH nebo DH 0.5x, jsem hrdym vlastnikem psp teprve 3 dny, emuluji prez henc na 2,71, sem velky fanda MGS tak prosim o pomoc, omlouvam se jestli to tu jiz bylo vyrceno a prosim aspon o odkaz na navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 To nevim jestli jde na 2.71 s hen-d spustit ten hybrid devhook, nejlepší by byl downgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Jo, jde to. Stáhni si tohle: http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/78796/dh.rar_19.88MB.html Rozbal si to a touhle složkou přepiš starej "dh" devhook 0.46. A pak v tom devhooku nedávej 2.71+flash, ale jen fw 2.71 a pojede to. :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 a mam si pred tim zformatovat kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 a mam si pred tim zformatovat kartu? Nee, jen překopíruj tu starou dh složku touhle novou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Takze, nahodim si HENC DH 0.4x ktere nastavim, pak ho nahradim hybridem kterej zas nastavim a muzu hrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Takze, nahodim si HENC DH 0.4x ktere nastavim, pak ho nahradim hybridem kterej zas nastavim a muzu hrat? No mě to tak šlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.