Cofik Odesláno Květen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 Ahoj, mám ps3 80 gb fat. Vždycky kdyz hraju tak se po nějaké době ps3 sekne, zvuk hraje ale obraz se sekne. Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 Tak "zamrznutí" je u PS3 občas se objevující jev,ale nikdo z nás Ti asi nepoví,co je jeho příčinou. Stává se to jak u her,tak u browseru. U internetu je to možná způsobený starším flashplayerem,ale to jen střílím od boku...kdoví kde je zakopaný pes ;) Větsinou mi browser "zamrzne" v době,kdy mám otevřených vícero oken naráz nebo,když najedu na nějakou d*bilní přereklamovanou stránku,kde reklamy vyskakují i odtud,odkud snad ani není možný vyskočit... A jednou za čas se prostě PS3 u hry nebo při poletování po internetu sekne jen tak bez zřejmý příčiny - asi naschvál,aby se hráč zase na chvilku vrátil do reality :) Holt se musí člověk zvednout,zmáčknout resetovací tlačítko a jede se dál,nic strašnýho. Ale je fakt,že když se tenhle neduh objeví v nepravou chvíli,člověka to dokáže rozladit tak,že je smršt' nadávek ještě větší než ta,kterou v on-linu u Call of Duty dokáže do headsetu vypotit nějaký labilnější teenager :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Araym Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Taky se mi to stava, u nekterych her vubec, nekde celkem pravidelne :( ... ale jak uz bylo receno, proste reset a jede se dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 podle toho co Cofik napsal se mu to stává asi častějc než normálně...mě se to třebas stalo pouze jendou.....těžko říct v čem to je ale pokavad to máš hodně častý tak reklamace, popřípadě oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peco1111 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 K tomuto problému bych se taky rád připojil s dotazem, zda už to někdo nějak vyřešil. Já jsem již tuto závadu reklamoval dvakrát... Vždy jsem dostal nový PS3, jedná se o 80GB verzi a mě se pokaždé sekne na netu, pravidelně u přehrávání videa na streamu, tam to mám odzkoušené:( což se mi fakt nelíbí. U her je vše v pořádku, žádné sekání. I u online je vše v naprostém pořádku. Netušíte někdo, zda už třeba slim verze má novější komponenty, které by to nemusely způsobovat??? Díky za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cofik
Ahoj, mám ps3 80 gb fat. Vždycky kdyz hraju tak se po nějaké době ps3 sekne, zvuk hraje ale obraz se sekne. Máte s tím nějaké zkušenosti? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.