Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zaseknuti


Cofik

Otázka

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak "zamrznutí" je u PS3 občas se objevující jev,ale nikdo z nás Ti asi nepoví,co je jeho příčinou. Stává se to jak u her,tak u browseru. U internetu je to možná způsobený starším flashplayerem,ale to jen střílím od boku...kdoví kde je zakopaný pes ;) Větsinou mi browser "zamrzne" v době,kdy mám otevřených vícero oken naráz nebo,když najedu na nějakou d*bilní přereklamovanou stránku,kde reklamy vyskakují i odtud,odkud snad ani není možný vyskočit...

A jednou za čas se prostě PS3 u hry nebo při poletování po internetu sekne jen tak bez zřejmý příčiny - asi naschvál,aby se hráč zase na chvilku vrátil do reality :) Holt se musí člověk zvednout,zmáčknout resetovací tlačítko a jede se dál,nic strašnýho. Ale je fakt,že když se tenhle neduh objeví v nepravou chvíli,člověka to dokáže rozladit tak,že je smršt' nadávek ještě větší než ta,kterou v on-linu u Call of Duty dokáže do headsetu vypotit nějaký labilnější teenager :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

K tomuto problému bych se taky rád připojil s dotazem, zda už to někdo nějak vyřešil. Já jsem již tuto závadu reklamoval dvakrát... Vždy jsem dostal nový PS3, jedná se o 80GB verzi a mě se pokaždé sekne na netu, pravidelně u přehrávání videa na streamu, tam to mám odzkoušené:( což se mi fakt nelíbí.

U her je vše v pořádku, žádné sekání. I u online je vše v naprostém pořádku. Netušíte někdo, zda už třeba slim verze má novější komponenty, které by to nemusely způsobovat???

Díky za odpovědi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu