Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Firmware 3.40


sistaz

Otázka

Ahojky!

Prave travim prazky v USA jako plavcik... Jelikoz je to desne nudna prace, tak jsem si koupila PSP, abych si to nejak zkratila:cheesygrin: Ale ouha, moje myslenka, ze nahraji na pametovku hru a bude to fungovat byla chybna....

Zkousela jsem procist forum, ale nejak nestiham... Moje PSP ma firmware 3.40... Lze tento firmware downgradovat? Jinak kamos si koupil PSP v jinem shopu a ma tam 2.71.... Bylo by lepsi mit tu 2.71??? (mohla bych to jeste dojit vratit...)

Diky moc za rady a sorry za lama otazku :hurted: (prece jenom makam kazdej den od rana do vecera a na podrobne cteni neni moc cas:cry: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano DG ti pujde. Tusim,ze v 2.71 je lepsi protoze se da DG udelat bez originalni hry k 3.03+ potrebujes budto GTAcko nebo Lumines,ale vse najdes v tutorialech..a poradne si to precti.. jinak snad nedopadnes jako ja..za chvili pojedu na reklamaci protoze mam z psp cihlicku i kdyz sem updateoval na originalni fw,To sem doufal,ze to v sony zabezpecili lip..meli by taky udelat recorvery menu...usetrili by spoustu posilani a reklamaci. Hodne stesti :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dekuji moc vsem za rady... Jak budu mit prvni volno, tak nabehnu do Val Martu, at mi navali zpatky prasulky a pujdu do BestBuye... Stejne jsem slibila downgrade i kamosovi, tak budu aspon studovat jen jeden navod8) Jinak novy PSP tady stoji vsude stejne a to 169 dolacu.. Hry se pohybuji od 10 do 40 dolacu a maji tady hafo prislusenstvi.. (s mym stestim me minuly tyden nabrala americanka autem z kola.. tak ho mam jako bolestne..)

Jinak prace plavcika je desne nudna.... Volneho casu az moc a dokonce tam mam i domecek, kde je stin a wifina:) Takze no problem.. Za den mi na bazen prumerne prijde jeden clovek a to vetsinou ani nejde do vody... Pred PSP jsem se tam opalovala, plavala a spala... Co se tyka penez tak nic moc - za 14 dni prace (maka se kazdej den) cistyho 300 dolacu (200 davame na ubytko a 100 nam sebere stat).. Kdo by chtel videt fotky: http://lifeguard.rajce.net/ (zatim tam toho moc neni, ale prubezne pridavam)

Jedina vyhoda USA - levny skatoshopovy obleceni... Dneska jsem treba koupila dvoje boty - DVS a ETNIES dohromady za 7 dolacu:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
jojo tak kdyz tam mas stin tak si pekne zaparis :)

koukal sem na fotky a docela peknyyy :) hlavne ta jak si tam nekdo cpe asi koks do rypaku hehe..mate se tam dobre co :)

Ne to nebyl koks... Tady takhle pijou tequilu... Sul do nosu, panak normalne do pusy a pak citron do oka:lol: Ja to radeji nezkousela.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu