Alert03 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Tak se mi jailbreak podaril ale neco co je razeno jako "others" mi sezralo 600MB , to je ten JB??? dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 mám prozbu udělal jsem JB přes ten spirit + jsem nainstaloval cydii + winterboard a installous ale hry mi přes itunes instalovat nejdou proč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Nejdou mi instalovat hry a ukazuje mi iTunes toto : Some of the applications in your iTunes library were not installed on the iPhone because one or more errors occurred. For a list of applications that could not be installed, click the + below. Co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Nejdou mi instalovat hry a ukazuje mi iTunes toto : Some of the applications in your iTunes library were not installed on the iPhone because one or more errors occurred. For a list of applications that could not be installed, click the + below. Co s tím ?? kdybys to hledal na google tak davno vis ze potrebujes z cydie appsync... do cydie musis pridat source hackulo.us tam to mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 kdybys to hledal na google tak davno vis ze potrebujes z cydie appsync... do cydie musis pridat source hackulo.us tam to mas Je tam Appsync OS 3.1 a Appsync OS 3.2 a na co je installous ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Kámo máš veškerý můj dík!!čekám na to už skoro 3 měsíce jak na slovo boží!!!díky díky díky moc!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Cez installous si môžeš sťahovať appz priamo z iPhone do pamate .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Je tam Appsync OS 3.1 a Appsync OS 3.2 a na co je installous ?? Já mam JB 3.1.3 a stáhnul jsem Appsync 3.1, funguje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Co mám dělat když mám iPhone z Ameriky, ten se po restore samozřejmě bloknul na český sítě a nedostanu se přes emergency call?? Sem ztracenej díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zkus JailBreak přes Blackra1n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Dal sem restore na 3.1.3 to nevadí? Nebo tedka koukám na yt na nějakej ZiPhone 2.0 tak zkusit to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Zkus to podle tohodle návodu: http://console-forum.net/showthread.php?t=90705 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Podle toho sem jel ale házelo to chyby, kolem 1600 jak na XP tak na 7, tak sem dal restore, zkusil sem to znova a vůbec sem si nepomoh, pořád stejný chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Mám 2 otázky .. - Budem si môcť dať OS4 , keď výjde ? - Keďže je to UNtethered JB , tak by mi mali ísť témy a všetky appz čo potrebujú reboot ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Heck, kdyz mas 2G, tak udelej JB pres SnowBreeze, tim si ho i odblokujes. + fixnes pres ten navod, co jsem sem dal DarkTemplar, budes si tam moci dat OS 4. Proc bys nemohl? A untethered znamena, ze ho nebudes muset spoustet s kabelem. Takze ti to tam pujde. Btw, nechce se mi procitat vsech 39 prispevku, takze pokud nejaka otazka nebyla zodpovezena, tak ji napiste znova. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Galaxy , dík , aj keď to už viem :D .. a ešte jedna otázka - pôjdu sťahované a KÚPENÉ hry naraz , keď budem mať JB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Jojo, pujdou.. I ja to tak delam. :D Teda ja delal JB pres SnowBreeze, ale tohle bude stejny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Dvě otázky - je to UNTETHERED pro iPod Touch 3G 32GB? Zkoušel to někdo? A můžu to prostě 'přehodit' přes Blackra1n jailbreak, nebo musím prvně restore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Na iPt3G to jde urcite, podle ohlasu na jinych forech.. A jestli to jde prehodit, nevim.. Ale zkusit to muzes, protoze kdyz to zkazis, tak dopadnes stejne, jako kdybys udelal restore. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Galaxy , ani nevieš jak si ma potešil :D Idem na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Rozhodl jsem se udělat kompletní restore, aspoň si dám iPT trochu dohromady. Až budu mít hotovej JB, napíšu jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Hotovo, zatim všechno běží jak má. Kdyby něco tak řeknu, ale pro iPT 3G 32GB 3.1.3 potvrzený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Taktiež hotovo - Fungujú jak platené apps , tak stiahnuté .. ešte by sa hodili nejaké sources do cydie .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 hackulo.us a sinfuliphonerepo.com by ti měli stačit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 mam nakou nemocnou cydiu:(pri loadovani to haze errory a kdyz chci stahnout appsync a dam install tak me vyskoci okno s: NOTE: the requested modifications cannot be aplied due to required depencies or conflicts that cannot be automatically found or fixed.. a jedina nabidka kterou tam mam je cancel/queue ..nevi nekdo co s tim?!!THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.