Galaxy Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Stahni si ten CyFix (ikdyz je to spis na opravu repozitoru, ale mohlo by to jit taky) anebo si tam hod Rock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higins Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Mám iPod touch 2G s FW 3.1.3 a funguje na jedno kliknutí fakt paráda díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linkin1468625031 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Mam ipod 3g 32GB s FW 3.1.3. Postupoval jsem podle návodu: nainstaloval jsem spirit..dal jailbreak a posléze se ipod resetoval jak je výše v návodu...poté jsem viděl nainstalovanou Cydii na ipodu, ale nevím co dál dělat. Když zapnu iTunes a chci nainstalovat přes něj hry, které jsem si stáhnul na netu řekne mi to: The application "AssassinsCreed" was not installed on the iPod "Linkin" because an unknown error occurred (0xE8008001). To mi řiká u každé hry. Nevim co mám dále dělat. Zda mam ještě něco stáhnout atd... prosim napište mi podrobnější popis. Na iPodu mam nahranou Cydii. Děkuju Vám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 Musíš stahnout appsync z repozitáře cydia.hackulo.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linkin1468625031 Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 jestli tě můžu poprosit: jestli máš icq tak si mi prosim přidej 467 322 698 nebo fb ladislavkucirek@seznam.cz. Chci se zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2010 prosím vás o pomoc. Udělal jsem jb přes spirit, v ipodu touch 32gb jsem klikl na cydii a psalo mi to nějaké chyby že ještě něco není dokončené a nešel mi ani internet v safari, appstore atd. Tak jsem dal vše vymazat a jeli tam nějaké stupnice a nakonec jablko. Teď už nic nejde dělat. Ani v iTunes se mi nezobrazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Vyřešeno, spustil jsem to v dfu modu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xseries60 Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Bude tento způsob fungovat na: Ipod touch 3G 8 GB s OS4? (nerad bych něco pokazil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 na OS4 nie .. Musíš cez RedSnow , tiež tu je návod .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 mozem s tym jailbreaknut i firnware 3.1 na 3gs ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Ne, kdyt to tam mefistos psal - Spirit je untethered Jailbrake pro iPhone/iPad/iPod na vsech novejsich FW(3.2/3.1.3/3.1.2) Ale tim, ze tam hodis 3.1.3 nic nezkazis. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 MuŽu pls nejakou strÁnku kde bych si mohl zÁlohovat ipod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 Muzes prosim napsat svuj dotaz jeste jednou? :-) Omlouvam se, nejak jsem to nepobral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 potřebuju si zalohovat iPod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2010 iPod se ti automaticky zalohuje do PC pres iTunes, takze toto neres. Pozdeji si tam muzes dat zalohu i po restore. (ale to jen pod podminkou, ze nemas JB, pak to nekomu delalo problemy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červenec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2010 jj moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 hele da se pres tohle jailbreaknout i iPod touch 4G ? a pro náhodnou reklamaci, dá se tam vrátit zase oficiální FW ? (srry za takovy *****ni otazky, teprv zvazuju koupi iPodu ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Toto jw JB iba na fw 3.1.3 max , a JB je už untethered na 4.2.1. Inak keď chceš reklamáciu , tak jb sa dá vymazať , takže nič nepoznajú :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Toto jw JB iba na fw 3.1.3 max , a JB je už untethered na 4.2.1.Inak keď chceš reklamáciu , tak jb sa dá vymazať , takže nič nepoznajú :) prosimte mohl bys mi prvni radek prepsat normalne ? nerozumim ani slovu :( :) EDIT - nebo takhle - je ten untethered JB neco jako ChickHEN na PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.