Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 2011


adiZ

Recommended Posts

  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tvůrci slíbili, že se hra dočká několika radikálních změn, přičemž tou nejviditelnější pravděpodobně bude vytvoření zbrusu nových animací (prý jich na nás čeká víc jak tisíc), u jejichž zrodu stálo přes 100 hodin úmorné práce s motion capture technologií.

Jistých úprav se dočká i hratelnost jako taková, především pak náročnost. PES 2011 by prý měl udělat další krůček od arkády k simulaci a nabídnout podstatně "zajímavější" zážitky než FIFA. S tím logicky souvisí změny v umělé inteligenci spoluhráčů, kteří by se měli chovat mnohem reálněji a vy si tak budete muset pořádně rozmyslet co na hřišti uděláte.

Zároveň však bude možné namapovat si ovládání zcela dle libosti a provádění nejrůznějších fint a parádiček by se tak mělo stát podstatně snazším. Premiéru si pak v sérii odbude i mód Master League Online, o němž toho ale zatím mnoho nevíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Konami přišlo s prvními

třemi obrázky z letošního ročníku ProEvolution Soccer. Ty přicházejí jako taková první vlna fotbalového nadšení před

mistrovstvím světa ve fotbale. PES 2011 vychází letos na podzim, a to pro všechny běžné platformy. Okolní obrázky vypadají vcelku hezky a detailně, doufejme, že stejně potěší i novinky

v samotné hratelnosti.

Konami se nechalo slyšet, že letošní ročník přinese snad nejvíce osvěžujících novinek v historii

této série. Podobné sliby už sice bereme trochu s nadsázkou, přesto se těšíme. Třeba na nový systém přihrávání nebo od základů překopanou umělou inteligenci. Díky ní by měla být na vysokou obtížnost hra

vcelku velkou výzvou. Fanoušci se určitě také těší na novinku v podobě online zpracování Ligy mistrů. Velmi brzy bychom se měli dozvědět další podrobnosti a detaily o PES 2011.

post-19904-14687155177413_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není tomu tak dlouho co Konami oznámilo letošní ročník fotbalové série ProEvolution Soccer. Prozatím jsme však viděli pouze pár screenshotů a nic konkrétního přímo ze hry. S prvními gameplay záběry přišel nyní server CVG. Konkrétně tedy jejich sesterský magazín PSM3. Jeho redaktor se vypravil do Japonska, kde vyzpovídal legendárního vývojáře Seabasse. A společně se podívali, jak hra vlastně vypadá a co se chystá. Pod tímto odstavcem si můžete prohlédnout právě tuto video reportáž, která obsahuje i záběry z hraní.

Tvůrci ze studia Konami pořád mluví hlavně o tom, jak revoluční tento díl má být. Pár největších lákadel si zmiňme. Máme například získat absolutní kontrolu nad přihrávkami. Nahrát půjde spoluhráči kdekoli kolem vás a celkově bychom měli mít míč více pod kontrolou během všech činností s ním. Prvně se představí i speciální ukazatel nazvaný Shot and Stanima. Ten bude přímo vycházet z fyzičky každého hráče a dlouhé sprintování pak má ovlivnit pohyblivost, ale i přesnost během střelby. Opět bude všechno u každého hráče individuální podle jeho statistik. Hodně vylepšená má být i umělá inteligence v případě obránců, kteří by měli lépe chránit své území. Změny přijdou i v oblasti vizuálního zpracování, především tedy co se týká animací a fyziky chování hráčů.

PES 2011 vyjde na konzolích PS3, Xbox360, Wii, PS2, PSP a počítačích už letos na podzim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Konami vydalo nové

screenshoty z letošního fotbalového ročníku. A konečně jde o záběry (screenshoty i video

), které pocházejí přímo z hraní Pro Evolution Soccer 2011. Hra

bude vycházet letos na podzim pro PC, PS2, PS3, Wii a Xbox360, přičemž minimálně na PC to nebude

mít letos vůbec lehké - míří tam totiž konečně „next-gen" engine z konzolových verzí FIFA.Nové záběry vypadají lákavě a dost v nás probudili fotbalové choutky. Právě dnes jsme vám přinesli shrnující preview, týkající se informací o FIFA 11 (zde), zanedlouho se pak můžete

těšit na podobný článek

týkající se právě PES

2011. Ten má přinést různé novinky

, jako třeba naprostou svobodu v přihrávání i nový systém síly

při střelách, který má zajistit, že budou hráči prožívat každou střelu na branku více než kdykoli před

tím. A jak to vidíte vy, kdo vzejde z letošních ročníků coby vítěz? FIFA 11, nebo PES 2011?

http://www.youtube.com/watch?v=YtfzoH3LFyM&feature=player_embedded

Screenshoty:

http://www.gamepark.cz/screenshot.asp?id=149808

Zdroj: IGN, VG247,gamepark.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souboj sportovních velikánů se nám blíží. Konami proto přispěchali s novým videem, které toho ovšem moc neodkrývá. Je v něm vidět opět hvězdný fotbalista Lionel Messi předvádějící nové pohyby s míčem. V celém článku naleznete i pár ingame obrázků. Ty potvrzují přítomnost nejen Ligy mistrů, ale i slibovanou Copa Libertadores. Hra nevypadá zrovna dvakrát špatně, snad tedy bude letos lepší jak loni, aby to ta Fifa neměla tak jednoduché.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Tak dneska jsem hrál demo na PS3 a musím říci že je to konečně simulace fotbalu, ale co se týče grafiky tak vyhlazování hran opět u ps3 verze jakoby opět vývojáři zapoměli zapnout, první dojem byl jako by jsem zapnul fotbal ještě na 16bit pc, kostičkovaní hráči atd.:):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno je fakt perfektní, už to není tak že zmáčkneš křízek a nahraje to, ale musíš opravdu mířit přihrávku a můžeš určovat její razantnost a to všechno v jednom tlačítku(klasika křížek), bránění obránců je kotel realistické a brankáři jsou hrubý konečně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se dostal také k demu a musím říct, že grafika není nijak zlá jak je psáno nahoře.. Naopak mě příjde grafika lepší.. :D A jako bývalí fanoušek PES musím říct jedno.. Konečně je pes na dobré cestě a tento díl se opravdu povedl.. Na fifu 11 to asi nemá, ale věřím že by 12 klidně mohla být zlomová.. Každopádně poprvé po pěti letech mohu říct, že to z pes vypadá zase růžově.. :D Hurá!! Konečně Seabasi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu