majk Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Ahoj klukovi spadla konzole a asi to odnesl dispey jsou přes něho čárky ruzných barev. Dá se s tím něco dělat? nebo kam to poslat? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 no tož to chce vyměnit odkud jsi ?? a co je to za typ PSP ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 ja bych jsem vložil foto,ale nevím jak jinak je to psp2004 kraj Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 mozna jen spatny kontakt, mohlo se to povytahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 když to nastartuji tak mi to ukazuje svyslé a ruzně barevné čarky jsou slyšet jen zvuky jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 je to možný že je to tím kontaktem ale to chce skusit to musíš rozdělat PSP to není nic těžkýho =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 jasně zatim diky. ps jak mužu vlozit do odkazu foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 tak jsem to rozdělal a kontakty přezkoušel,ale pořád stejný tak jestli to je dislay čeká mě 1600kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2010 http://www.playcentrum.cz/lcd-display-psp-334703.htm tady za 1200 vim ze na aukru ho prodavali za 1000, ale ted jsem to uz nenasel edit: ted jsem si vsiml ze to je na fat, na slim jsem nasel nejlevnejsi za 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 koukal jsem na něho ale je to model na psp 1 Kompatibilní s modely : PSP 1*** (Fat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 v obchodě mi řekly, že se to nevyměňuje ale kupuje rovnou nové..přidáš 500a máš jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 majk: Fotky stačí dát třeba na tinypic.com apod. stránky a dát sem pak odkaz na ten obrázek. Co se týče displeje, tak na FAT koupíš za nějakejch 340kč tady http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18438 nebo úplně novej za 400 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 díky za navod,ale muj display je na psp/slim/2004 což je jiná cenová relace a více koruneček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 tak tady je zmíněné a to díky moderátorovi takken 90 mé foto display http://tinypic.com/view.php?pic=4hqc6f&s=5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patdevast Odesláno Květen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 Prasklej display, musíš vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 to je nechutné a zřejmě mu to spadlo z malé výšky a to na koberec. kurňa ta věcička je fakt křehká. zřejmě to bude chtít příště krysalové pouzdro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Květen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2010 tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majk
Ahoj klukovi spadla konzole a asi to odnesl dispey jsou přes něho čárky ruzných barev. Dá se s tím něco dělat? nebo kam to poslat? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.