zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Custe, tak ted jsem se uplne dojebal:-(. Zkousel jsem nainstalovat gen B2 a psp nejede. Pri zapnuti sviti na psp zelena dioda, ale display je nefunkcni, , pri odpojeni a znovu zapojeni baterky se psp samo zapne a zase sviti jen zelena dioda. Kdyz ho chci vypnout, tak musim dlouho drzet tlacitko pro vypnuti. Muzete mi prosim vas pomoct? Dekuji :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Vypadá to že máš pandora's battery zkus ho zapnout na nabíječce bez baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Jo ted jede, dekuji Ti Vondy, ja jsem myslel, ze je to v pr...., nevis, cim to jak to ted zprovoznit do funkciho stavu? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Jo ted jede, dekuji Ti Vondy, ja jsem myslel, ze je to v pr...., nevis, cim to jak to ted zprovoznit do funkciho stavu? Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaplikpeta1468623995 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2010 Uspesne vyreseno diky uzivatele Vonty, dekuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2011 Stejny problem pls help :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Oberfranc Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 xD přečti si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dino4 Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 xD přečti si to Zdravim muze te mi prosim poradit mam psp 2004 pujcil jsem jej znamemu a vratil mi jej tak ze mi sviti jen zelena dioda nebo kdyz jej zapnu pres nabijecku sviti oranzove display vubec nereaguje a kdyz jsem zkousel jen pres nabijecku tak nic baterku jsem taky vyndal ale nenabehlo pred tim jsem tam mnel SW ze jsem mnel flasnuty nevim jak jse to prene jmenovalo muzes mi prosim poradit moc dekuju v okoli nikdo znami kdo to umi neni dekuji vsem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xlup Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Vypadá to že máš pandora's battery zkus ho zapnout na nabíječce bez baterky Čau, mám ten samý problém a PSP jde zapnout s nabíječkou. Jenže když vrátím baterii tak je to opět to samé.... Jak se dá vypnout ta pandora´s battery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Jedná se o koupenou Pandoru nebo je na Pandoru upravená z normální (originální)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xlup Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Jedná se o koupenou Pandoru nebo je na Pandoru upravená z normální (originální)? Pravděpodobně omylem upravená z normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xlup Odesláno Prosinec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2015 Tak že někdo nějaké rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.