Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Chci se zeptat na jednu věc. Rád bych si pořídil PS3 v nejbližší době. Jak to vypadá s prolomení k ISO hrám? Mohlo by v nejbližší době něco být?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Spíše s tím nepočítej.O nejakem ISO loaderu zatim nepadla ani zminka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Onicem takovem se v podstate ani neuvazuje. A jestli si hodlas koupit konzoli jen kvuli palenkam, si v mych ocich ubozak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Hodnocení mé osoby si nech pro sebe, ptal jsem se na něco jiného:) Taky jsem zatím nic neviděl, ale doufám že s něčím brzo přijdou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já zase věřím v pravý opak, ale Vy klidně doufejte dál :roll: Pokud chcete hrát hry za "pár korun",musíte holt zauvažovat o investici do PC nebo X Boxu 360 a od nepirátský PlayStation 3 dát ruce pryč.. Je mi to líto,ale je to tak. Na PS3 Vám ani jiným podobně smýšlejícím uživatelům pšenka jestě pár let nepokvete a nezmění to ani každodenní modlitby směřující k parazitu s přesdívkou GeoHot ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 To je nějaký člověk, který se o to snaží?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Jo je to ten co ma na svedomi JB iphonu a itouche :) jinak on nechce "flešnout" ps3 kvuli palenkam co sem cetl. edit: jo to nevim proc nechce, ale cetl sem ze jen chce dokazat ze se ps3 da prolomit btw. pekne tu spamujem takze konec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Zlatou medaili tomu chlapci a z jakého důvodu to nechce provést?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximum79 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Jojo,je to jeden troubovatej hacker,který se musí doma vyloženě nudit ;) Hromada jemu podobných pomatenců si na PlayStation 3 vylámala zuby (jak jinak,když prý její ochranu navrhla křehká a šikovná ženská ručka :cheesygrin: ) ,ale jemu se podařilo do PS3 "nahlídnout" a dělat neplechu. Ovšem nepočítal s tím,že Sony pružně (a tvrdě) zareaguje a jednoduše onu problémovou položku (podporu cizího OS) z PlayStation 3 Fat za pomoci firmwaru "odstraní" a nový PlayStation 3 Slim už tuhle funkci od začátku pro jistutu nepodporují.. ..a pokud toho moulu nezabásnou,bude se snažil o prolomení PlayStation 3 do konce svýho života. Zazvonil zvonec a pohádky je konec :D Nebo to ještě konec není? Kdoví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Maximum: Ne, tady jde o ten souboj mozků, kdo to dokáže. Stejně jako u iPhonu, by tu byl první kdo by to dokázal. Sreepeo: Ano, si ubožák, když chceš krást hry, a jen kvůli tomu si kupuješ konzoli. Nechci vyvolávat flame, ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Já zase věřím v pravý opak, ale Vy klidně doufejte dál :roll: Pokud chcete hrát hry za "pár korun",musíte holt zauvažovat o investici do PC nebo X Boxu 360 a od nepirátský PlayStation 3 dát ruce pryč..Je mi to líto,ale je to tak. Na PS3 Vám ani jiným podobně smýšlejícím uživatelům pšenka jestě pár let nepokvete a nezmění to ani každodenní modlitby směřující k parazitu s přesdívkou GeoHot ;) Nikdo tě nenutí,aby jsi si v případě prolomení konzole dal konzoli flashnout a nekupoval dál originálky.Je to každýho volba...Tak jako na PC nebo na xboxu,taky můžeš hrát jen origo a nebejt pirát :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Lock, naprosto zbytečné téma, akorát vyvolávající hádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sreepeo
Chci se zeptat na jednu věc. Rád bych si pořídil PS3 v nejbližší době. Jak to vypadá s prolomení k ISO hrám? Mohlo by v nejbližší době něco být?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts