Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Chci se zeptat na jednu věc. Rád bych si pořídil PS3 v nejbližší době. Jak to vypadá s prolomení k ISO hrám? Mohlo by v nejbližší době něco být?:)
0 Vychos Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Spíše s tím nepočítej.O nejakem ISO loaderu zatim nepadla ani zminka....
0 LegionCZE Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Onicem takovem se v podstate ani neuvazuje. A jestli si hodlas koupit konzoli jen kvuli palenkam, si v mych ocich ubozak.
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Hodnocení mé osoby si nech pro sebe, ptal jsem se na něco jiného:) Taky jsem zatím nic neviděl, ale doufám že s něčím brzo přijdou:)
0 Maximum79 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Já zase věřím v pravý opak, ale Vy klidně doufejte dál :roll: Pokud chcete hrát hry za "pár korun",musíte holt zauvažovat o investici do PC nebo X Boxu 360 a od nepirátský PlayStation 3 dát ruce pryč.. Je mi to líto,ale je to tak. Na PS3 Vám ani jiným podobně smýšlejícím uživatelům pšenka jestě pár let nepokvete a nezmění to ani každodenní modlitby směřující k parazitu s přesdívkou GeoHot ;)
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 To je nějaký člověk, který se o to snaží?:)
0 sasán Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Jo je to ten co ma na svedomi JB iphonu a itouche :) jinak on nechce "flešnout" ps3 kvuli palenkam co sem cetl. edit: jo to nevim proc nechce, ale cetl sem ze jen chce dokazat ze se ps3 da prolomit btw. pekne tu spamujem takze konec :D
0 Sreepeo Odesláno Květen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Zlatou medaili tomu chlapci a z jakého důvodu to nechce provést?:)
0 Maximum79 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Jojo,je to jeden troubovatej hacker,který se musí doma vyloženě nudit ;) Hromada jemu podobných pomatenců si na PlayStation 3 vylámala zuby (jak jinak,když prý její ochranu navrhla křehká a šikovná ženská ručka :cheesygrin: ) ,ale jemu se podařilo do PS3 "nahlídnout" a dělat neplechu. Ovšem nepočítal s tím,že Sony pružně (a tvrdě) zareaguje a jednoduše onu problémovou položku (podporu cizího OS) z PlayStation 3 Fat za pomoci firmwaru "odstraní" a nový PlayStation 3 Slim už tuhle funkci od začátku pro jistutu nepodporují.. ..a pokud toho moulu nezabásnou,bude se snažil o prolomení PlayStation 3 do konce svýho života. Zazvonil zvonec a pohádky je konec :D Nebo to ještě konec není? Kdoví...
0 LegionCZE Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Maximum: Ne, tady jde o ten souboj mozků, kdo to dokáže. Stejně jako u iPhonu, by tu byl první kdo by to dokázal. Sreepeo: Ano, si ubožák, když chceš krást hry, a jen kvůli tomu si kupuješ konzoli. Nechci vyvolávat flame, ale je to tak.
0 Smaky Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Já zase věřím v pravý opak, ale Vy klidně doufejte dál :roll: Pokud chcete hrát hry za "pár korun",musíte holt zauvažovat o investici do PC nebo X Boxu 360 a od nepirátský PlayStation 3 dát ruce pryč..Je mi to líto,ale je to tak. Na PS3 Vám ani jiným podobně smýšlejícím uživatelům pšenka jestě pár let nepokvete a nezmění to ani každodenní modlitby směřující k parazitu s přesdívkou GeoHot ;) Nikdo tě nenutí,aby jsi si v případě prolomení konzole dal konzoli flashnout a nekupoval dál originálky.Je to každýho volba...Tak jako na PC nebo na xboxu,taky můžeš hrát jen origo a nebejt pirát :roll:
0 huhla Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2010 Lock, naprosto zbytečné téma, akorát vyvolávající hádky.
Otázka
Sreepeo
Chci se zeptat na jednu věc. Rád bych si pořídil PS3 v nejbližší době. Jak to vypadá s prolomení k ISO hrám? Mohlo by v nejbližší době něco být?:)
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts