JohnnyX360 Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Ahoj na akru jsem našel headset, který tvrdí, že se dokáže připojit k PS3. Chtěl bych se zeptat, jestli jste he někdo třeba náhodou nekupoval, nebo nemáte zkušenosti s headsety pro PS3, které nejsou od Sonyho? Díky za Vaše odpovědi. http://aukro.cz/item1026161922_headset_ps3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 V podstatě jakýkoli headset jde připojit k PS3, což je další výhoda oproti Xboxu :D. Já používám origo headset od Sony, ten jsem ale pučil kamarádovi, takže teĎ kecám přes stereo headset od Nokie (BH-503) a šlape to taky parádně :). Jen je škoda, že PS3 nedokáže přes sluchátka přehrát hudbu, resp. všechny zvuky hry (třeba večer, kdy celá rodina spí, by se to hodilo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.