dominik.feichtinger Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ahoj,mám takový problém mám PSP 3000 FW 5.03. Povedlo si mo ho hecknout pomoci chickhenu. A těd ten problém zkusil jsem do psp vytvořit složku ISO a do toho vlozit stazenou hru ale v PSP mi to vubec slozku iso ani ty hry nozobrazi! Prosim o pomoc! Diky moc:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 musíš tam dát Gen-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 musis zapnout chickhen a nasledne v game cfw enabler... az pak se ti ukazou hry... chickhen jsou jen vratka( slouzi k spusteni homebrew na psp) ale vs emas v tutorialech! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dominik.feichtinger Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Aha diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dominik.feichtinger
Ahoj,mám takový problém mám PSP 3000 FW 5.03. Povedlo si mo ho hecknout pomoci
chickhenu. A těd ten problém zkusil jsem do psp vytvořit složku ISO a do toho vlozit stazenou hru
ale v PSP mi to vubec slozku iso ani ty hry nozobrazi! Prosim o pomoc! Diky moc:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.