domvala Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 NEjde mi nainstalovat iTunes (verze 9.1.1.12), vždycky to hodí chybu: There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Prosím poraďte co mám dělat... :roll: jednou dřív už sem to nainstalovaný měl, tak nevím jak je to možný! :? PS. OS Windows Vista Business Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Smaz vsechny zbytky iTunes, co tam zbyly a znova nainstaluj.. Pokud nepomuze, stahni si starsi verzi iTunes a tu nainstaluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 vykasli se na itunes bude te jen štvat stahni si radsi Sharepod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domvala Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 2 Galaxy - Stáhnul sem starší verzi a hodilo mi to chybu, že musím mít novější verzi :D, tak sem stáhl středně starou verzi a instalace už OK! 2 jura555 - SharePod dobrá věcička, pravda to iTuneš mě štve... ani nevím jak v tom mám přetahovat věci do iPodu... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
domvala
NEjde mi nainstalovat iTunes (verze 9.1.1.12), vždycky to hodí chybu:
There is a problem with this Windows Installer package.
A program required for this install to complete could not
be run. Contact your support personnel or package
vendor.
Prosím poraďte co mám dělat... :roll: jednou dřív už sem to nainstalovaný měl, tak nevím jak je to možný! :?
PS. OS Windows Vista Business
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.