domvala Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 NEjde mi nainstalovat iTunes (verze 9.1.1.12), vždycky to hodí chybu: There is a problem with this Windows Installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Prosím poraďte co mám dělat... :roll: jednou dřív už sem to nainstalovaný měl, tak nevím jak je to možný! :? PS. OS Windows Vista Business Citovat
0 Galaxy Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 Smaz vsechny zbytky iTunes, co tam zbyly a znova nainstaluj.. Pokud nepomuze, stahni si starsi verzi iTunes a tu nainstaluj. Citovat
0 jura555 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 vykasli se na itunes bude te jen štvat stahni si radsi Sharepod Citovat
0 domvala Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 9, 2010 2 Galaxy - Stáhnul sem starší verzi a hodilo mi to chybu, že musím mít novější verzi :D, tak sem stáhl středně starou verzi a instalace už OK! 2 jura555 - SharePod dobrá věcička, pravda to iTuneš mě štve... ani nevím jak v tom mám přetahovat věci do iPodu... :cry: Citovat
Otázka
domvala
NEjde mi nainstalovat iTunes (verze 9.1.1.12), vždycky to hodí chybu:
There is a problem with this Windows Installer package.
A program required for this install to complete could not
be run. Contact your support personnel or package
vendor.
Prosím poraďte co mám dělat... :roll: jednou dřív už sem to nainstalovaný měl, tak nevím jak je to možný! :?
PS. OS Windows Vista Business
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.