Crashíčeq Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Zdarec, asi jste o tom už slyšeli, ale byl vydán takovej malej konektor, kterej když se zapojí do PSP, tak můžete ovládat hry pohybem. Prej to jede na OFW 6.00. Myslíte, že to pojede na 5.03 GEN-C? Popřípadě pokud budete někdo objednávat, zašlu peníze na účet a rozdělíme si poštovný. Pokud máte někdo zkušenost, pište. S pozdravem, Crash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 kámošuv kamarád to má je prý je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Sorka, ale mě celkem nezajímá, že to má tvůj kámoš, já jsem se zeptal jestli to půjde na mém CFW a jestli to někdo bude objednávat. To znamená vlastní zkušenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 to cfw nevim, ale viděl sem to i sem to zkusil. Je to dobrý, ani nemusíš používat chaty a už cheatuješ. Třebas v GTA s tim škubneš nahoru a on ti viletí 2km do vzduchu, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 podívej se na psp.novinky.org tam to je. A píšou tam v komentářích že to na cfw nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.