KOSScz Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Ahoj chtěl jsem si stáhnout soubor samp-server-0.2.1-win32.zip A chtěl jsem to stáhnout přes http://www.gta.cz/mp/clanek/sa-mp-navody-sa-mp-0-2-1-windows-server Ale nejde to. nevíte kde bych to mohl stahnout??? už jsem skoušel uloz.to stahuj.cz slunecnici.cz a nic. nevíte kde?? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 http://www.sa-mp.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 jj dík tam jsem to stahl udělal vše co bylo napsano na gta.cz ale server se mi nikde neoběvil. nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 mozna koukas do favorites dole to prepni tusim na Internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2010 V jednom topicu píšeš,že ti nejde nainstalovat v SA a v druhym píšeš,jak si instaluješ do již nainstalovaný hry (musí bejt nainstalovaná,jinak to nejde) sa mp...Tak co to má znamenat??? Jinak k dotazu - musíš mít buď verzi 1.00 a nebo 1.01 teď nevim přesně jak to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 No jo ja sjem to přeinstalovaval a nevěděl že nemam na cd nebo v pc to gta tak jsem to musel stahnout a to nešlo a ty verze mislíš toho GTAčka nebo toho programu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Zkus najít nějakej patch.Já vim,že jsem tenkrát stahoval taky sa,chtěl jsem si s nevlastnim bráchou zahrát a na jednom notebooku byla verze 1.01 a na druhym 1.00 (teď nevim jaká byla správná) ...tak mi poslal svůj .exe soubor na SA a fungovalo to.Zkus si třeba někoho na icq najít,komu funguje bez problémů a ať ti pošle to .exe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 aha ok a jak zjistím jakou mám ted verzy hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiric Odesláno Červen 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2021 GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER SERVERY CZ/SK/EN Zdravím všechny, hledáte servery SA-MP Freeroam? Tady máte! Jazyk na serverů: CZECH/SLOVAK/ENGLISH Navštivte naše servery SA-MP: SERVER 1 Potřeba 0.3.7 Klienta: Pro připojení / IP: play.superparba.eu:7777 SERVER 2 Vlastní ostrovy potřeba klienta 0.3DL /ostrovy: Pro připojení / IP: Dl.superparba.eu:7777 Web serveru: SuperParba.eu Proč byste měli hrát na našich herních serverech? SuperParba je postavena na budování komunity a je to její charakter, ve kterém můžete podnikat, nakupovat nemovitosti, společnosti, být členy gangu - jezdit závody, bojovat o území, převzít sklady v unikátním systému GANG. Každý den se bude konat spousta různých akcí administračního týmu, jako jsou Fallout, Sky (street) závody, Color Dash, Runners VS Riders, Shooters VS Riders, Hit & Run, Tuning events, Derby, Death Events, DM ... a jsou doplněny událostmi MEGA, které se konají během několika týdnů! Fungujeme od roku 2008, server prošel stovkami plnohodnotných aktualizací z návrhů na vylepšení serveru od hráčské komunity! PARTY SERVER s režimem gamemode RZE 10 se vám dostane přímo pod kůži, jako je SuperParba! - Profesionální administrátorský tým, který dohlíží na pořádek, vytváří zábavu a pomáhá hráčům s jakýmkoli problémem. Pokud nevíte, jak se s něčím vypořádat, použijte příkaz /dotaz o zaslání otázky přímo administrátorům a v krátké době obdržíte odpověď. - Pro nováčky byl přidán rychlý návod. Pro navigaci na místo spuštění použijte příkaz /tutorial. Po absolvování tutoriálu s hraním 0 hodin získá nováček 7 dní prémiové klasiky zdarma. - Hráči během těch 12 let našli spoustu zábavy, emocí, zvratů, přátel, zpráv a vzpomínek. Na SuperParbě dokonce poznali několik skutečných vztahů. Jakmile to řeknou svým dětem, bude to šílené. Hráči se rádi vracejí na náš server, tak přijďte a přidejte se k naší rodině! Děkují za přečtení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.