Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gta sa mp


KOSScz

Recommended Posts

Ahoj chtěl jsem si stáhnout soubor samp-server-0.2.1-win32.zip A chtěl jsem to stáhnout přes http://www.gta.cz/mp/clanek/sa-mp-navody-sa-mp-0-2-1-windows-server Ale nejde to. nevíte kde bych to mohl stahnout??? už jsem skoušel uloz.to stahuj.cz slunecnici.cz a nic. nevíte kde?? pls

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jednom topicu píšeš,že ti nejde nainstalovat v SA a v druhym píšeš,jak si instaluješ do již nainstalovaný hry (musí bejt nainstalovaná,jinak to nejde) sa mp...Tak co to má znamenat???

Jinak k dotazu - musíš mít buď verzi 1.00 a nebo 1.01 teď nevim přesně jak to bylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus najít nějakej patch.Já vim,že jsem tenkrát stahoval taky sa,chtěl jsem si s nevlastnim bráchou zahrát a na jednom notebooku byla verze 1.01 a na druhym 1.00 (teď nevim jaká byla správná) ...tak mi poslal svůj .exe soubor na SA a fungovalo to.Zkus si třeba někoho na icq najít,komu funguje bez problémů a ať ti pošle to .exe....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 years later...

GTA SAN ANDREAS MULTIPLAYER SERVERY CZ/SK/EN

 

Zdravím všechny, hledáte servery SA-MP Freeroam? Tady máte!  smile.png

 

Jazyk na serverů: CZECH/SLOVAK/ENGLISH

 

Navštivte naše servery SA-MP:

 

SERVER 1 Potřeba 0.3.7 Klienta:

Pro připojení / IP: play.superparba.eu:7777

 

SERVER 2 Vlastní ostrovy potřeba klienta 0.3DL /ostrovy:

Pro připojení / IP: Dl.superparba.eu:7777

 

Web serveru: SuperParba.eu

 

Proč byste měli hrát na našich herních serverech?

 

SuperParba je postavena na budování komunity a je to její charakter, ve kterém můžete podnikat, nakupovat nemovitosti, společnosti, být členy gangu - jezdit závody, bojovat o území, převzít sklady v unikátním systému GANG. Každý den se bude konat spousta různých akcí administračního týmu, jako jsou Fallout, Sky (street) závody, Color Dash, Runners VS Riders, Shooters VS Riders, Hit & Run, Tuning events, Derby, Death Events, DM ... a jsou doplněny událostmi MEGA, které se konají během několika týdnů! Fungujeme od roku 2008, server prošel stovkami plnohodnotných aktualizací z návrhů na vylepšení serveru od hráčské komunity! PARTY SERVER s režimem gamemode RZE 10 se vám dostane přímo pod kůži, jako je SuperParba!

- Profesionální administrátorský tým, který dohlíží na pořádek, vytváří zábavu a pomáhá hráčům s jakýmkoli problémem. Pokud nevíte, jak se s něčím vypořádat, použijte příkaz /dotaz o zaslání otázky přímo administrátorům a v krátké době obdržíte odpověď.

- Pro nováčky byl přidán rychlý návod. Pro navigaci na místo spuštění použijte příkaz /tutorial. Po absolvování tutoriálu s hraním 0 hodin získá nováček 7 dní prémiové klasiky zdarma.

- Hráči během těch 12 let našli spoustu zábavy, emocí, zvratů, přátel, zpráv a vzpomínek. Na SuperParbě dokonce poznali několik skutečných vztahů. Jakmile to řeknou svým dětem, bude to šílené. Hráči se rádi vracejí na náš server, tak přijďte a přidejte se k naší rodině!

Děkují za přečtení!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu