radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Prosím nemáte někdo tuto hru v ISO mám jí v CSO a když v ní vybíjím plno kostiček tak je videt,že se mi trochu seká a nechci zvyšivat tak cpu kvůli baterii když hraji na zahradě.Děkuji za pomoc Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 řešení: asi máš fake kartu převeď si hru do ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 řešení: asi máš fake kartupřeveď si hru do ISO Už jí tahám v isu tak jsem zvědavej a Kartu mám originální od Sony 2 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 pokud tu hru už máš v CSO tak ji nemusíš znova stahovat..stačí program na převedení CSo do ISA :D např.: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13823/PSP-ISO-Compressor.rar_220.67KB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Beastie Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 tekken90 dik to sa zide aj mne ;) a hry ktore maju malo MB, nemusis ani prevadzat do CSO, lebo sa to neoplati (usetris velmi malo miesta) a niekedy to potom aj nestiha , ako napriklad pri tejto hre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 tekken90 dik to sa zide aj mne ;)a hry ktore maju malo MB, nemusis ani prevadzat do CSO, lebo sa to neoplati (usetris velmi malo miesta) a niekedy to potom aj nestiha , ako napriklad pri tejto hre. Me tahle hra jede normalne ve CSO :) Mozna proto, ze mam nejrychlejsi kartu (cernou) :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 pokud tu hru už máš v CSO tak ji nemusíš znova stahovat..stačí program na převedení CSo do ISA :Dnapř.: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/13823/PSP-ISO-Compressor.rar_220.67KB.html Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Me tahle hra jede normalne ve CSO :) Mozna proto, ze mam nejrychlejsi kartu (cernou) :wohow: Já mám modrou tuhle-http://www.alza.cz/sandisk-memory-stick-pro-duo-2gb-magicgate-micromate-ctecka-karet-ms-pro-duo-usb2-0-d69543.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Nevíte někdo kdy u nás tato hra vyjde?Koupil bych jí pro mojí mladou.Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radarcz Odesláno Červenec 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Tak už to mám v ISO a už jsem ted hrál a už je vše v pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radarcz
Prosím nemáte někdo tuto hru v ISO mám jí v CSO a když v ní vybíjím plno kostiček tak je videt,že se mi trochu seká a nechci zvyšivat tak cpu kvůli baterii když hraji na zahradě.Děkuji za pomoc Petr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts