sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 mam jednu hru,ktera je na dve castia chci se zeptat jak to mam udelat aby mi jelo v PSP.Mam normalne hodit obe casti do raru a hodit do ISO do PSP?Za radu dam thanks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Otevři první archiv, kterej má koncovku rar001 nebo podobně a ISO uvnitř přetáhni na plochu, archivy se spojí a budeš mít ISO, který nakopíruješ do ms0:/ISO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 tvl vubec nechapu jak to myslis.... nejak mi to nejde :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Napiš mi jména obou archivu i s koncovkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 stáhls ty dva soubory který mají koncovku rar nebo 7z no tak klikni na první z nich otevře se ti okno a v něm uvidíš jeden soubor a ten extrahuješ třeba na plochu a to je teprv ta hra ty jsi stáhl hru zabalenou do archivu tak ji musiš rozbalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 stáhls ty dva soubory který mají koncovku rar nebo 7z no tak klikni na první z nich otevře se ti okno a v něm uvidíš jeden soubor a ten extrahuješ třeba na plochu a to je teprv ta hra ty jsi stáhl hru zabalenou do archivu tak ji musiš rozbalit ty ses uplne mimo misu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Buzz World Quiz part1.rar Buzz World Quiz part2.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Tak otevři Buzz World Quiz part1.rar, tam uvidíš Buzz World Quiz part.ISO, tenhle soubor normálně přetáhni na plochu. Program archivy spojí a na ploše budeš mít ISO soubor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 hmmm,nic se nespojilo ... na plochu jsem nakopiroval ten XXX.rar a kopl z toho ven ten XXX.ISO na plochu a vubec nic se nestalo(krome toho ze jsem me na plose 2 souibory-.rar a .iso) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Oba archivy musíš mít ve stejnym adresáři, to jsem neřekl, promin ... kolik má ten ISO soubor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Oba archivy musíš mít ve stejnym adresáři' date=' to jsem neřekl, promin ... kolik má ten ISO soubor?[/quote']oba jsem je na plose mel, oba ISO soubory maji stejne:1.6 GB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 OMG neumíš dělat winrarem, otevři to v něm /stačí poklepat na part1.rar) dáš extrahovat a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sh1thalfeR Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 OMG neumíš dělat winrarem, otevři to v něm /stačí poklepat na part1.rar) dáš extrahovat a hotovo. tak ty ses budto UPLNE MIMO MISU nebo SPAMUJES.Dmnce toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Promiň ale spojování a rozdělování souborů je základ práce na PC... Navíc ti to tady dost podrobně popsali. Případně tady máš návod na WinRAR http://console-forum.net/showthread.php?t=30592 Další programy např. 7zip, Total Commander, HJsplit,... lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sh1thalfeR
mam jednu hru,ktera je na dve castia chci se zeptat jak to mam udelat aby mi jelo v PSP.Mam normalne hodit obe casti do raru a hodit do ISO do PSP?Za radu dam thanks.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts