stevens129 Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Ahoj já vím teĎ to bude lamerská otázka ale jsem nováček a přesto se musím zeptat když chci s kámošem hrát hru přes game sharing potřebuju wifi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 psp má přece zabudovanou WLAN :dozey: kdyz ma gamesharing, tak to vam staci jen jedna kopie hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 ale myslím jestli potřebuju wifi-myslím wifi co je k pc abych se u psp př.. připojil na net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 ne, nepotrebujes, psp se propoji mezi sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Květen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 díky moc a jsem rád protože já wifi nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Ahoj já vím teĎ to bude lamerská otázka ale jsem nováček a přesto se musím zeptat když chci s kámošem hrát hru přes game sharing potřebuju wifi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.